Twee politieagenten van het fietsteam wilden op 1 september 2017 een vrouw arresteren nadat ze gevaarlijk rijgedrag had vertoond.
Volledig scherm
Twee politieagenten van het fietsteam wilden op 1 september 2017 een vrouw arresteren nadat ze gevaarlijk rijgedrag had vertoond. © RV

Jongeren die agenten aanvielen op Turnhoutsebaan, riskeren tot 200 uur werkstraf

Vier jongeren uit Borgerhout riskeren werkstraffen tot 200 uur voor hun aanval op twee agenten op de Turnhoutsebaan. Voor één jongere met een strafblad vordert de aanklager twee jaar celstraf. De twee agenten werden naderhand op sociale media door het slijk gesleurd omdat zij de feiten overdreven hadden. “Zelfs mijn zoontje vroeg of ik een leugenaar was”, getuigde een van de agenten.

8 reacties

 • Frank Van den Bulck

  4 jaar geleden
  Vèèèèèl te weinig voor dat soort crapuul !
 • joseph verbeke

  4 jaar geleden
  Werkstraf?Amaai dat hadden wij vroeger eens moeten doen!
 • Herman Janssens

  4 jaar geleden
  Veel te soft!
 • Jan Van Rompaey

  4 jaar geleden
  Is dat alles? En als ze een pro deo advocaat krijgen kunnen ze jarenlang procederen op kosten van de echte werkende Belg.
 • rudi swinnen

  4 jaar geleden
  Weeral een straf om mee te lachen . Is dat nultolerantie tegenover agressie tegen agenten ???? Dat is een uitnodiging om nog feller te keer te gaan tegen hulpeloze politiemensen die er alleen voor staan
 1. Maak kennis met het ‘nieuwe’ Knokke-Heist: “Een sterk merk verdient een sterk logo”
  Knokke-Heist

  Maak kennis met het ‘nieuwe’ Knok­ke-Heist: “Een sterk merk verdient een sterk logo”

  Een historische dag in Knokke-Heist: de kustgemeente pakt namelijk uit met een vernieuwd ‘merkverhaal’. De opvallendste nieuwigheid is het logo, dat na ruim 40 jaar het vorige vervangt. “Een knipoog naar het vorige logo mocht niet ontbreken”, zegt burgemeester Piet De Groote. “Maar als moderne badplaats die kwaliteit hoog in het vaandel draagt, willen we dit ook uitstralen."