Het ongeval gebeurde in Pecq.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde in Pecq. © Google Maps

Jongen van 12 voor ogen van scoutsgroep aangereden, verdrinkt in Schelde

BinnenlandBij een dramatisch ongeval zaterdagnamiddag in het Henegouwse Pecq is een jongen van 12 jaar omgekomen. Het slachtoffer werd door een wagen opgeschept en in de Schelde geslingerd. De jongen maakte deel uit van een scoutsgroep.

22 reacties

 • Patrick Schatteman

  4 jaar geleden
  Het zal je kind maar zijn. Heel erg!Veel sterkte aan de ouders en familie. Ook voor de familie van de chauffeur.
 • Jan De Bisschop

  4 jaar geleden
  Aan de mensen van de pers: Dit is NIET de brug waar het gebeurde (Drève Henri Dunant) maar leterlijk een brug te ver. Jullie gaan er nogal losjes over. Mijn blijk van medeleven aan de getroffen familie en leden van de scoutsgroep.
 • Andre Perneel

  4 jaar geleden
  Als die groep jongeren zich op het voetpad of fietspad bevinden is het onmogelijk ,gezien de constructie van de brug , om die aan te rijden .Maar slimme ongevallen bestaan nu eenmaal niet . Jammer van het slachtoffer en sterkte aan de familie en vrienden .
 • Piet Vanzonhoven

  4 jaar geleden
  Een artikel lezen dat is een kunst van doof er staat duidelijk :De bestuurder heeft de controle over het stuur verloren, raakte op het voetpad één van de jongeren... dus waar gingen de scouts? Om 15h45 verlichting bijhebben en reflecterende kledij??? De jongeren stapten in de tegenovergestelde richting... Dat brengt de jongen helaas niet terug RIP , en uw leesbril ook niet
 • anti play off

  4 jaar geleden
  als je er niet bij was kan je niet oordelen of veroordelen. spijtig dat dit gebeurd is, voor beide partijen en families.