RV
Volledig scherm
© RV

Jongen (12) zakt door plafond in Waalse kerk: twintig bange minuten zes meter boven de grond

Waals-BrabantEen 12-jarige jongen is afgelopen weekend door het plafond van een kerk gezakt in Waver. Het kind bengelde gedurende 20 minuten op een hoogte van circa 6 meter, zo meldt La Dernière Heure.

4 reacties

 • Marc Van Frankrijk

  2 jaar geleden
  Jullie hieronder zijn allemaal altijd heel mooi braaf luisterende kindjes geweest die nooit gerebelleerd hebben en nooit stout zijn geweest. Toen ik de titel zag dacht ik onmiddellijk dat ik dat wel kon geweest zijn, ik heb ook apenstreken uitgehaald in mijn kindertijd, en erger dan deze.
 • Dirk Daems

  2 jaar geleden
  ook weer een voorbeeld van goed toezichthoudende ouders...
 • Patrick Martens

  2 jaar geleden
  De jongen en zijn zusje moesten daar niet zijn. Als ze er waren weg gebleven dan was dit niet gebeurd.
 • Marc Van der Vloedt

  2 jaar geleden
  Niet bang zijn, de (politieke) gemeenschap met de verplichtende solidariteit aan de religie staat klaar om "de schade" verplicht te herstellen en te betalen.
 1. Geen test meer op dag 7, alleen nog op dag 1 voor gevaccineerden: huisartsen zijn woedend en gaan hun eigen teststrategie volgen
  Play

  Geen test meer op dag 7, alleen nog op dag 1 voor gevacci­neer­den: huisartsen zijn woedend en gaan hun eigen teststrate­gie volgen

  Het testbeleid voor volledig gevaccineerden wordt versoepeld. Na een hoogrisicocontact zal er geen test meer nodig zijn op dag 7, alleen nog op dag 1. Dat heeft Vlaams minister voor Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) gezegd. De huisartsen zijn woest over de versoepelde teststrategie en laten aan VTM Nieuws weten hun eigen teststrategie te volgen. “Als dit tot verwarring zou leiden bij de burgers is dit volledig op conto van de politiek te schrijven die liever een beroepsgroep zag ten onder gaan dan de nodige politieke beslissingen te nemen”, klinkt het.