Jongerenvoorzitter Sammy Mahdi.
Volledig scherm
Jongerenvoorzitter Sammy Mahdi. © BELGA

Jong CD&V: “De angst om vanuit het centrum mensen te ontgoochelen werkt soms te verlammend”

In een opiniestuk roept Jong CD&V op tot “redelijke scherpte”. De jongeren pakken uit met vier duidelijke slagzinnen: “Gedaan met polarisering. Gedaan met loze beloftes. Gedaan met trage politiek. Wij eisen redelijkheid”. “Het vertrouwen in de politiek staat op een bedroevend niveau. We maken ons zorgen om de toekomst van onze samenleving. We eisen redelijkheid, maar laat die redelijkheid maar zo scherp mogelijk zijn. Ook vanuit het centrum kunnen we duidelijke keuzes maken”, zegt jongerenvoorzitter Sammy Mahdi.

40 reacties

 • Gerry Cle

  3 jaar geleden
  Onze politieke 'leiders' bepalen niet langer het beleid in België. Ze zijn bereid eender welk beleid te voeren als ze maar aan de macht kunnen zijn. Zoals Siegfried Bracke het ooit verwoorde, 'beste Gentenaren, zeg maar wat er moet gebeuren en als jullie voor mij stemmen zal ik ervoor zorgen'.
 • Fouad Faris

  3 jaar geleden
  hoe krijg je de geest van de vlaming die rechts is terug in de fles. De enige die de vlaming bedriegt en belaast krijgt de stemmen. Nva .niets voor allen
 • WILLY MESKENS

  3 jaar geleden
  denk dat de gedupeerden van Arcopar op 26 mei niet aan jullie gaan denken.En dat zijn er veel,heel veel.
 • censor

  3 jaar geleden
  Een ongelooflijke arrogante vent die jong-cd&nv voorzitter....bla bla's geen gebrek.
 • Eric Urkens

  3 jaar geleden
  CD&V boezemt mij weinig vertrouwen in met deze bezetting. Geen stem dus.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.