John Crombez (sp.a)
Volledig scherm
John Crombez (sp.a) © photo_news

John Crombez: "Elke dag dat er niet bewogen wordt, is stap dichter bij verkiezingen"

"Elke dag dat er niet bewogen wordt, is een stap dichter bij verkiezingen". Dat heeft gewezen sp.a-voorzitter John Crombez dinsdag gezegd in het VRT-radioprogramma "De Ochtend". 

72 reacties

 • Ronald Boudewijns

  2 jaar geleden
  ik hoop dat er niet meer bewogen word.....
 • danny janssens

  2 jaar geleden
  Na nieuwe verkiezingen komen de communisten zeker op het voorplan want niemand in Wallonië wil regeren met vb en ook steeds minder met nva. Een federale regering met 80% Walen zit er dik in
 • H. Anckaert

  2 jaar geleden
  Denk dat alleen rechts hier goed zou bij varen!! Dat Blauw vooral en Oranje nog meer zouden verliezen zou voor mij geen verrassing zijn. Blauw is overstag gegaan en Oranje heeft de ganse tijd op de ban gezeten, maar wel niets gedaan!! Rood is een postjes partij geworden waar ze stokken in elkaars wielen zouden steken als geen ander! PLUS dat de burger enkele jaren later terug zal ondervinden dat wij alles bekostigen!!
 • Julien Cuypers

  2 jaar geleden
  SPA/PS hebben Vlaanderen jarenlang uitgezogen als vampiers. Alles kon en iedereen die onze grens overstak was welkom. Ondertussen hebben jullie de kassen overal leeggemaakt en jullie zakken vol gestoken. Kijk maar naar alle fraudezaken in de loop der laatste jaren. En nu de "grote" profeet gaan uithangen, terwijl jullie zelf alles hebben geblokkeerd na de uitslag van de verkiezingen. Jullie konden de uitslag niet aanvaarden en wilden allemaal graag aan de macht blijven.
 • Enoch Powell

  2 jaar geleden
  Wat een wijs man!
 1. Van Ranst over stijgende coronacijfers: “Nu afstappen van federale fase zou niet verstandig zijn”

  Van Ranst over stijgende coronacij­fers: “Nu afstappen van federale fase zou niet verstandig zijn”

  Op het Overlegcomité van volgende week vrijdag wordt beter niet beslist om af te stappen van de federale fase. In de huidige situatie, met fors oplopende besmettingen, zou dat volgens viroloog Marc Van Ranst “niet verstandig” zijn. Begin deze week werd het hoogste aantal besmettingen van dit jaar genoteerd. “Het is nu afwachten hoe zich dat vertaalt in de ziekenhuizen en op de intensive care-afdelingen”, zegt Van Ranst. “Tegen eind volgende week moeten we een idee hebben van waar het naartoe gaat.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.