BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Jinnih Beels: "War on Drugs heeft gefaald"

Na een ontluisterende reportage van het VRT-programma 'Pano' over de Antwerpse drugsproblematiek, stelt ex-politieambtenaar en Samen-politica Jinnih Beels dat de 'War on Drugs' gefaald heeft en er een zogenaamd driesporenbeleid nodig is van preventie, zorg en het aanpakken van de grootste criminelen.

55 reacties

 • Jef Dewilde

  4 jaar geleden
  Tijdje geleden het artikel over mdb deze persoon loopt nog vrij rond terwijl de federale goed genoeg weet waarmee hij zich inliet ,war on drugs laat me niet lachen ,broekkakkers de overheid 1 voor 1
 • Jef Heffens

  4 jaar geleden
  We kennen dat links beleid. Een drietal jaar geleden heeft Wouter Vanbezien een klacht ingediend voor discriminatie van allochtonen door een onderzoeksrechter die 10 gevallen aan het onderzoeken was van jongeren die geen aantoonbaar inkomen hadden maar wel 2 tot 3 dure luxewagens bezaten. Naar mijn bescheiden mening heeft Wouter Vanbesien een sterk gebrek aan morele waarden, zijn dogma's van de geslaagde multiculturele samenleving hebben alle voorrang.
 • Jef Heffens

  4 jaar geleden
  Ze heeft gelijk, de war on drug moet veel harder gevoerd worden. Als jongeren rellen uitlokken met de politie om een no go zone te creëren dan moet de politie met voldoende tegengeweld op treden. Je moet die eens goed in mekaar slaan want die jongeren voeren een oorlog, dat zijn geen gewone relletjes meer.
 • marc castermans

  4 jaar geleden
  Er is in Antwerpen een nieuwe wind en dat kunnen sommigen moeilijk kroppen. Als die madame het moet opnemen tegen BDW, dan moet ze dringend lessen nemen in debatcultuur want zelfs de VRT-journaliste trok af en toe grote ogen van verbijstering.
 • Roger Deprez

  4 jaar geleden
  Nu toch al veel beter als bij Janssens als men kijkt naar de loopbaan in tijd van beide, feiten is wat telt en geen meningen.