(archiefbeeld)
Volledig scherm
(archiefbeeld) © Christian Hennuy

Jeugdactiviteiten worden opnieuw beperkt tot groepen van maximaal 50 personen binnen

Vanaf maandag geldt er opnieuw een maximumcapaciteit voor jeugdactiviteiten. Vanaf dan mogen groepen binnen nog maximaal uit 50 personen bestaan. Dat hebben de verschillende ministers van Jeugd beslist. De regels gelden vanaf maandag 29 november tot en met 20 december.

11 reacties

 • Manten Kalle

  1 jaar geleden
  Ja Gaston. Zoals met het verkeer. 120 km/u is nog oké. 121 km/u in principe niet meer, omdat er een wet bestaat. Dat is hetzelfde met corona. Je moet ergens een grens trekken.
 • jaak Peeters

  1 jaar geleden
  Waarom kunnen er zovelen die van de hele materie niets afweten behalve wat hen door kranten vooraf werd ingefluisterd zomaar hun "mening" verkondigen? Is dat dan niet "fake"? Is dat de kritische taak van de pers?
 • Ferdinand Nuyts

  1 jaar geleden
  Minister Annelies Verlinden zaait verwarring met maatregel over vakantiehuisjes: Huren mag met meer mensen, erin feesten maar met 15, zijn die minister nu helemaal zot geworden. Afdanken om erger te voorkomen.
 • Ferdinand Nuyts

  1 jaar geleden
  Eerst gaat circus vivaldi verstrengen en dan één dag later gaan ze de veiligheid van testen versoepelen. wat een geblunder, het houd niet op.
 • Rik Clarysse

  1 jaar geleden
  alles onmiddellijk stilleggen tot na kerstvakantie. overal lockdown
 1. Op bezoek in Zorgcentrum na Seksueel Geweld: “Op de zes maanden dat we open zijn, zagen we al acht slachtoffers jonger dan tien”
  PREMIUM

  Op bezoek in Zorgcen­trum na Seksueel Geweld: “Op de zes maanden dat we open zijn, zagen we al acht slachtof­fers jonger dan tien”

  Vorige week brachten we het nieuws dat almaar meer kinderen jonger dan 12 seksueel worden misbruikt. Meer slachtoffers vinden wel hun weg naar de Zorgcentra na Seksueel Geweld. We trokken naar het centrum in Leuven en spraken verpleegkundigen, artsen en een psychologe. Hoe helpen zij de slachtoffers? En hoe gaan de hulpverleners zelf om met de zware verhalen? “Mijn kinderen weten welk werk ik doe.”
 2. Eerste revalidatiecentrum voor sporthonden geopend: “België hinkt achterop tegenover de rest van Europa”
  PREMIUM

  Eerste revalida­tie­cen­trum voor sporthon­den geopend: “België hinkt achterop tegenover de rest van Europa”

  Of ze nu een kruisbandletsel hebben of moeten trainen voor het kampioenschap estafetterace: sporthonden kunnen voortaan terecht bij AniCura Fysio-Fit Anthemis, het eerste fysio- en revalidatiecentrum in ons land voor honden met een job. “Sporthonden zijn na gemiddeld vier jaar op pensioen, terwijl er véél meer uit hun carrière kan gehaald worden”, vertelt oprichter Pieter Vanacker.