BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Jessika Soors (Groen) verlaat Kamer en wordt politiek directeur en woordvoerster van Sarah Schlitz

Groen-Kamerlid Jessika Soors verlaat het federale parlement en wordt politiek directeur en Nederlandstalig woordvoerster van Ecolo-staatssecretaris voor Gendergelijkheid, Gelijke Kansen en Diversiteit, Sarah Schlitz. "Ik stap niet uit de politiek, maar ik stap in het beleid", schrijft ze in een mededeling, waarin ze erkent dat het "geen eenvoudige keuze was".

4 reacties

 • marcel cloots

  2 jaar geleden
  Om de poen is het te doen, ook bij Groen.
 • Jurgen Herbert

  2 jaar geleden
  Ben blij dat ze weg is uit het linkse politieke toneel (veel op TV komen, ...) en dat ze op de achtergrond blijft! Natuurlijk gaat ze geen inkomensverlies lijden!
 • ludo sprangers

  2 jaar geleden
  Weer een mooi postje waar de Belgische onderdaan niet veel aan heeft. Groen bij Vivaldi en vlug een deeltje van de koek nemen nu het kan. Wedde zeker niet minder dan dat van parlementair!
 • philippe dusablon

  2 jaar geleden
  fantastisch toch als je kan jobhoppen met inkomensgarantie op kosten van de gemeenschap. En staat het haar niet aan dan keert ze eenvoudig terug op haar warme zetel. Van ' werkzekerheid ' gesproken.
 1. Jessika Soors (Groen) verlaat Kamer en wordt politiek directeur van kabinet Schlitz: “Ik wil mijn ervaring gebruiken om mee te werken aan het beleid”
  PREMIUM
  Vilvoorde

  Jessika Soors (Groen) verlaat Kamer en wordt politiek directeur van kabinet Schlitz: “Ik wil mijn ervaring gebruiken om mee te werken aan het beleid”

  Jessika Soors (Groen) uit Vilvoorde neemt afscheid van de Kamer. Ze wordt politiek directeur en Nederlandstalig woordvoerster van Sarah Schlitz (Ecolo), die staatssecretaris voor Gendergelijkheid, Gelijke Kansen en Diversiteit is in de regering De Croo. “Ik neem geen afscheid van de politiek, maar stap in het beleid”, klinkt het bij Soors.