Jeroom in 'De Cooke & Verhulst Show'.
Volledig scherm
Jeroom in 'De Cooke & Verhulst Show'. © SBS Belgium

Jeroom na uitspraak Jambon over tuinfeest: “Maak regels eens minder ingewikkeld”

Tijdens het vorige Overlegcomité werden de regels voor evenementen in de buitenlucht versoepeld, maar privébijeenkomsten buiten blijven beperkt tot tien personen. Die beperking geldt ook voor tuinfeesten deze zomer, tenzij die worden georganiseerd met een professionele cateraar. “Rare regel”, reageert Jeroom in ‘De Cooke & Verhulst Show’.

7 reacties

 • christiane dewaele

  1 maand geleden
  Ja Jambon denkt alleen maar aan rijken met tuin en geld om een carteraar te betalen. Wat met de gewone jan en miet van de straat die enkel een verjaardagsfeestje kunnen geven voor hun kinderen met oma en opa, tante en nonkel neefjes en nichtjes erbij of schoolvriendjes al ze alles zelf doen ? Klasse reglement en discriminatie noemen ze dit toch ? Maar de regering mag dat.
 • Dirk Bogaerts

  1 maand geleden
  Jeroom heeft helemaal gelijk. Maar zijn advies aan Jambon is wel een utopie. Aan een NVA minister vragen om aan de gewone mensen te denken vind ik wel een goeike. NVA denkt enkel aan een elite clubje Fernand Huts en consorten. Al de rest is enkel goed om te werken en belastingen te betalen.
 • Jan Baroen

  1 maand geleden
  Jeroom heeft wel gelijk, de professionele cateraar zal het virus niet doen verdwijnen en de besmetting zal niet verminderen omdat de gast aan de BBQ een koksdiploma heeft.
 • Gino Sinnesael

  1 maand geleden
  Jeroom na uitspraak Jambon over tuinfeest: “Maak regels eens minder ingewikkeld”. Maar Jeroom vergeet wellicht de complexiteit van 'het gevaar': het virus is nu eenmaal niet voorspelbaar, want er was een periode waarin het virus enkel werkzaam was in de richting van de kust (de 'raampjespolitiek')... Schoenmakers, blijf bij UW leest!
 • Nick Caluwé

  1 maand geleden
  een professionele catering kost geld, het geld dat je betaalt voor de catering is al inclusief belasting. Hoor je hem komen... Waarom zou je versoepelen zonder er iets aan te verdienen...