Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.
Volledig scherm
Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. © Marc Baert

Jeff Hoeyberghs riskeert strafproces voor seksistische opmerkingen

Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (60) riskeert een strafproces wegens seksisme en aanzetten tot haat en discriminatie. Dat schrijft de krant De Standaard. Het gaat onder meer over de uitspraak dat vrouwen “wel privileges en geld willen, maar hun benen niet meer willen opendoen”. Hoeyberghs deed die uitspraak tijdens een lezing aan de Gentse universiteit.

27 reacties

 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Een beetje minder kabaal zou hem sieren, maar hij heeft op de meeste punten gelijk.
 • vanfleteren diederik

  4 maanden geleden
  Wie het uitten van de mening van Jeff Hoeyberghs niet verdedigt, kan zich geen voorstander noemen van vrije meningsuiting. Vrije meningsuiting bestaat niet om de mainstream te verdedigen. Daarvoor bestaat censuur.
 • karel dillen

  4 maanden geleden
  Ik denk dat de manier waarop veel mannen door het gerecht behandeld worden bij echtscheiding en alimentatie tot eel meer haat leidt dan dit
 • DIRK VAN DESSEL

  4 maanden geleden
  Schandalige repressie tegenover deze geniale chirurg.
 • Patrick Verbelen

  4 maanden geleden
  Het was al langer geweten dat daar kosten aan waren.
 1. Derde overlijden na inenting met AstraZeneca in ons land
  Play
  21

  Derde overlijden na inenting met AstraZene­ca in ons land

  In ons land is voor de derde keer een overlijden vastgesteld nadat de persoon in kwestie ingeënt werd met het coronavaccin van AstraZeneca. Dat blijkt uit de wekelijkse stand van zaken over het aantal bijwerkingen dat door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Geneesproducten (FAGG) wordt bijgehouden. In totaal zijn er in België nu vier overlijdens gelinkt aan een inenting met een coronavaccin, waarvan drie aan AstraZeneca.
 2. Procentueel meer Vlamingen deels gevaccineerd dan Amerikanen
  3

  Procentu­eel meer Vlamingen deels gevacci­neerd dan Amerikanen

  Er zijn voor het eerst sinds de start van de vaccinatiecampagne tegen Covid-19 procentueel gezien meer Vlamingen gevaccineerd dan inwoners van de Verenigde Staten: 53,6 procent van de Vlamingen kreeg al minstens een eerste prik, tegenover 52,7 procent van de Amerikanen. Ook de komende week blijft het tempo in Vlaanderen hoog, waardoor de voorsprong nog zal vergroten. In de VS zijn wel nog altijd veel meer inwoners volledig ingeënt: 44,1 procent tegenover 29,9 procent bij ons.