Jeff Hoeyberghs
Volledig scherm
Jeff Hoeyberghs © Joel Hoylaerts / Photonews

Jeff Hoeyberghs haalt uit naar viroloog Marc Van Ranst, maar die kaatst bal terug

Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs stuurde een tweet de wereld in waarin hij zwaar uithaalt naar Marc Van Ranst. De viroloog diende Jeff Hoeyberghs flink van antwoord.

69 reacties

 • monique deceuninck

  2 jaar geleden
  wel wel wat een specialisten allemaal ,hou het eenvoudig hou u aan de regels en maak de virologen niet af ,het is voor iedreen afwachten ,het virus is een onzichtbare vijand ,en hoeybergs ja wat vangen we daar mee aan ?
 • Patrick Gielen

  2 jaar geleden
  Hoeyberghs is een persoon met medische achtergrond, dus hij moet weten waarover hij spreekt. Dus als hij een willekeurig ziekenhuis binnenwandelt, gaat daar quasi niemand liggen met Corona, zijn nagenoeg alle bedden vrij op intensieve en zijn er totaal geen doden gevallen door dit virus. Eveneens heeft hij er geen moeite mee om al die mensen op intensieve een hand te geven aangezien ze toch geen Corona hebben. Als Hoeyberghs dit doet, wil ik hem gerust geloven dat dit een hoax is.
 • DIRK VAN DESSEL

  2 jaar geleden
  Ik hoor die geniale Jeff graag bezig !
 • Danny gaethofs

  2 jaar geleden
  de echte helden zijn al die mensen die urenlang stalen nemen om ons die cijfers te geven,niet diegene die van camera tot camera huppelt
 • Pieter Van Damme

  2 jaar geleden
  Felix strackx als er te weinig mondmaskers zijn dan zijn er te weinig he en die dat er dan zijn moeten dan toch eerst naar het verzorgend personeel gaat Van Ranst heeft het goed uitgelegd afstand houden en dan zeker buiten is er geen enkele reden om dan een mondmasker te dragen nee meer discipline is er nodig
 1. ASSISEN. Davy Kesteman (32) schuldig aan moord op Sharon (22): “Hij heeft bewust een bijna vier keer hogere snelheid aangehouden dan toegelaten”
  Boezinge/Vleteren/Poperinge/Brugge

  ASSISEN. Davy Kesteman (32) schuldig aan moord op Sharon (22): “Hij heeft bewust een bijna vier keer hogere snelheid aangehou­den dan toegelaten”

  In het Brugse assisenhof is Davy Kesteman (32) schuldig bevonden aan moord. De volksjury was van oordeel dat de Poperingenaar drie jaar geleden de intentie én het plan had om Sharon Gruwez (22) te doden door te crashen met zijn BMW. “Door op die plaats te rijden aan een bijna vier keer hogere snelheid dan toegelaten, heeft hij aanvaard dat dit fataal zou aflopen”, klonk de motivering van de jury. Voor moord riskeert Kesteman levenslange opsluiting.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Groeiend tekort aan vrachtwagenchauffeurs in Vlaanderen

  Groeiend tekort aan vrachtwa­gen­chauf­feurs in Vlaanderen

  In de eerste acht maanden van dit jaar telde Vlaanderen 4.821 vacatures voor vrachtwagenchauffeur. Daarmee lijkt het recordaantal vacatures van 2019 (5.504) opnieuw te sneuvelen. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams parlementslid Tom Ongena (Open Vld) heeft opgevraagd bij minister van Werk Hilde Crevits. Ongena dringt aan op extra inspanningen, bijvoorbeeld rond de VDAB-opleidingen voor vrachtwagenchauffeur. "Maar daar knelt het schoentje. Het aantal cursisten dat zo'n opleiding start, steeg de afgelopen jaren niet". Minister Crevits ontkent dit en meldt “een sterke stijging” te zien in het aantal mensen die de opleiding volgen.