Volledig scherm
© BELGA

Jef Vermassen voor afschaffen dubbele nationaliteit: “Ze komen allemaal naar hier en als het dan misloopt zijn ze weer naar ginder en kan je er niet aan”

BinnenlandAdvocaat Jef Vermassen pleit voor het afschaffen van de dubbele nationaliteit. Dat heeft hij gisteren gezegd in een interview met VTM Nieuws na afloop van het assisenproces rond de doodslag op Mikey Peeters (19). Hoofdverdachte Suleyman Betelguiriev (25) vluchtte na de feiten met de hulp van zijn vader naar Tsjetsjenië en werd daarom bij verstek veroordeeld tot 30 jaar cel. “Ze komen allemaal naar hier, het land van honing, en als het dan misloopt zijn ze weer naar ginder en kan je er niet aan”, klonk het bij Vermassen.

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?