Advocaat Jef Vermassen vertegenwoordigt slachtoffers van de Bende van Nijvel.
Volledig scherm
Advocaat Jef Vermassen vertegenwoordigt slachtoffers van de Bende van Nijvel. © photo_news

Jef Vermassen: "Ik kreeg een anonieme brief van lid uit Bende van Nijvel"

Advocaat Jef Vermassen, die de belangen van Bende van Nijvel-slachtoffer David Van de Steen behartigt, heeft jaren geleden een anonieme brief gekregen van iemand die beweert lid te zijn van de Bende van Nijvel. Dat heeft hij gezegd in 'De Zevende Dag'.

 1. Dit ligt op tafel van het Overlegcomité: evenementen als grote twistpunt en tot hoe laat zitten we op een terras?
  PREMIUM
  10

  Dit ligt op tafel van het Overlegco­mité: evenemen­ten als grote twistpunt en tot hoe laat zitten we op een terras?

  Krijgt na de horeca ook de eventsector straks wat perspectief? De Vlaamse en andere deelregeringen stropen in ieder geval de mouwen op om straks op het Overlegcomité de confrontatie met de federale aan te gaan en een tijdslijn af te dwingen. Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) schaart zich achter het exitplan dat de sector voorstelt, maar de GEMS geeft tegengas met een strenger voorstel. Dit stellen beiden voor.
 2. Stickeractie van Rode Kruis van start, en ‘meneer de burgemeester’ zag dat het goed was: “Hopelijk betere opbrengst dan vorig jaar”
  5

  Stickerac­tie van Rode Kruis van start, en ‘meneer de burgemees­ter’ zag dat het goed was: “Hopelijk betere opbrengst dan vorig jaar”

  De stickeractie van Rode Kruis-Vlaanderen, dat zestig kaarsjes uitblaast, is donderdagochtend van start gegaan in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas. "Opnieuw geen vrijwilligers aan de kruispunten, maar verkoop via vaste standplaatsen in openlucht, bij Delhaize, lokale handelaars en online", zegt woordvoerster Nena Testelmans. Vorig jaar haalde een alternatieve stickeractie opvallend minder op, maar Rode Kruis-Vlaanderen hoopt dit jaar op beterschap.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid