Jean-Paul Van Avermaet werd officieel voorgesteld tijdens een persconferentie.
Volledig scherm
Jean-Paul Van Avermaet werd officieel voorgesteld tijdens een persconferentie. © BELGA

Jean-Paul Van Avermaet nieuwe CEO van Bpost: “Koers zal niet drastisch veranderen”

Jean-Paul Van Avermaet is de nieuwe CEO van Bpost. Dat heeft onze redactie uit goede bron vernomen. Hij maakt de overstap van beveiligingsbedrijf G4S en volgt daarbij Koen Van Gerven op. Met Van Avermaet wordt voor een manager gekozen die in het verleden niet vies was van hervormingen. “We zochten en vonden een uitstekende ‘peoplemanager’”, klinkt het op de persconferentie in het postsorteercentrum van Neder-Over-Heembeek.. Wanneer Van Avermaet precies van start gaat, is nog niet duidelijk.

19 reacties

 • Philippe cauwels

  1 jaar geleden
  De uitredingspremie moet gewoonweg worden geschrapt ! Al jaren zijn zakken gevuld op de kap van het personeel en bovendien meer als 820000€ verspeeld aan een Amerikaans grapje , en bovendien hier in belgie de post ten onder gebracht met alsmaar minder gerespecteerd personeel aan te werven als er al werden aangenomen want vele gepensioneerden werden gewoon niet meer vervangen ! Een gepensioneerd postbode
 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  Een zeer bekwaam man. Hij is nog niet in dienst en hij weet al dat de huidige strategie de juiste is. Veel sterkte toegewenst aan Van Gerven die met 'amper' 500 000 euro op zoek mag naar een nieuwe job.
 • Yelene dekann

  1 jaar geleden
  Hopelijk worden er dan postbodes aangeworven die kunnen lezen, ik krijg post van mensen die ergens anders in de gemeente wonen maar op hetzelfde huisnummer, mijn echtgenoot bezorgt de verkeerd bestelde post terug aan de postbode,waar- schijnlijk krijgen dus andere mensen in mijn gemeente ook post voor mij, maar die post zie ik niet,zo ben ik ooit uit een verzekering geworpen omdat ik noch de aan- maning kreeg noch de aangetekende zending.Willen die postbodes nog wel goed werk leveren?
 • Eddy Keulier

  1 jaar geleden
  De digitale wereld bij bpost? Je kan aan de postbode niet eens met bankcontact of credit card betalen!
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Brieven blijven gepost worden. Ooit eens en ergens.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"