Jean-Marie Dedecker en Marc Van Ranst.
Volledig scherm
Jean-Marie Dedecker en Marc Van Ranst. © BELGA

Jean-Marie Dedecker en Marc Van Ranst in bitsig debat: “Ik ben het beu om bedrogen te worden”

De discussie over de heropening van de terrassen blijft oplaaien. Ondanks de beslissing van het Overlegcomité om dat pas op 8 mei toe te laten, wil burgemeester Jean-Marie Dedecker van Middelkerke de terrassen op 1 mei al weer open, zoals oorspronkelijk gezegd was. Marc Van Ranst is niet akkoord en dat leidde tot een bitsig debat tussen de twee in Terzake op Canvas.

229 reacties

 • Bert Kroket

  3 weken geleden
  johan janssen: gelukkig hebben we nog politiek talent zoals onze sjoemelpoedel ! JMD hééft tot nu toe niemand bestolen !
 • Willy Helsen

  1 maand geleden
  Eindelijk een politieker die weet waar hij over spreekt en die kwakzalver op zijn plaats zet
 • Guido Cerrens

  1 maand geleden
  Wat heeft die Dedecker al gepresteerd in de politiek buiten wat gebrul op alles én iedereen? Niets Cerrens Guido
 • Chantal Luyten

  1 maand geleden
  Van Ranst heeft zijn gezicht laten zien. Enkel zijn antwoordjes herhalen en verder niets. Ook geeft hij toe dat hij politiek bezig is. Afvoeren!
 • frans Venloo

  1 maand geleden
  Zou beter ook gaan om restaurants te doen openen mits strikte veiligheidsmaatregelen. Kan perfect met plastieken scherm tussen de tafels en afstand Nee Jambonneken blijft liever verder belastingsgeld uitstrooien voor een onbekende factor Nu zijn er ook geen restaurants open en zie het maar stijgen hoe zou dat komen
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar