Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Jean-Jacques De Gucht is samen met dochter van Guy Verhofstadt

Jean-Jacques De Gucht, Vlaams parlementslid en zoon van Karel De Gucht, is samen met Charlotte Verhofstadt, dochter van Guy Verhofstadt. Dat hebben de twee bekendgemaakt op Instagram. 

18 reacties

 • Janine Stevens

  2 maanden geleden
  De politiek begint zo stilaan een familiebedrijf te worden. Als je optelt hoeveel zonen en dochters van politici ook hun boterham verdienen in de politiek, bekwaam of niet speelt helemaal geen rol, dan val je achterover
 • Emiel Vandeplas

  2 maanden geleden
  Nochtans de respectievelijke schoonvaders kunnen elkaars bloed drinken . Herinner VLD-congres waar toen voorzitter De Gucht het terechte stemresultaat voor confederatie statutair moest uitvoeren maar waarbij Verhofstadt hem gewoonweg tackelde en voorzitterschap ontnam tegen de eigen statutaire regels in.
 • Bart Verwegen

  2 maanden geleden
  Beoordeel die mensen niet op de daden van hun ouders, ik wens hun veel succes.
 • Emmanuel Veraart

  2 maanden geleden
  Och, hoe schattig ! Waarschijnlijk op elkaar verliefd geworden tijdens het druiventrappelen op de wijndomeinen in Toscane van hun vaders. Domeinen gekocht met sjoemelgeld en het zweet van de Belgische bevolking.
 • Guido dyck

  2 maanden geleden
  Hun broodjes zijn gebakken,zij nog ,zoals vele politieke kinderen/vrienden/echtgenoot (-tes) een jobke in Europa als medewerker (-ster).Dat betaalt goed en je bent gerust.' t leven is mooi.
 1. HET DEBAT. Moeten kinderen tussen 5 en 11 jaar gevaccineerd worden? Dit is jullie mening
  45

  HET DEBAT. Moeten kinderen tussen 5 en 11 jaar gevacci­neerd worden? Dit is jullie mening

  Sommige experts wijzen erop dat kinderen tussen vijf en elf jaar oud ook gevaccineerd zouden moeten worden in het belang van de hele samenleving. Andere experts zeggen dat er bijkomend wetenschappelijk onderzoek nodig is en vinden dat kinderen niet zouden moeten opdraaien voor vaccinweigeraars. Wat denk jij? Moeten kinderen tussen vijf en elf jaar oud ook gevaccineerd worden? Eerder vandaag lieten we enkele politici en experts aan het woord. Nu is het jullie beurt.