Jan Jambon (N-VA)
Volledig scherm
Jan Jambon (N-VA) © Photo News

Jambon roept op om niet naar het buitenland te reizen: “Als het niet moet, doe het dan niet”

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) wil een betere controle op mensen die thuis in quarantaine zitten. Ook roept de minister op om de komende weken niet naar het buitenland te reizen. “Als we allemaal zoeken naar de mazen in het net, dan raken we er niet”, luidt het vandaag in De Zevende Dag. 

35 reacties

 • Argus Vercauteren

  2 maanden geleden
  Sommigen volwassenen gedragen zich zoals verwende kinderen. Ze moeten en zullen koste wat het kost op reis gaan. Om de volksgezondheid te beschermen zou de regering wat meer ruggengraat mogen tonen door plezierreisjes te verbieden (fikse boetes bij overtredingen). Iedereen heeft de mond vol van mensenrechten, maar deze worden keer op keer geschonden. De meest kwetsbaren, het verzorgend personeel en onze economie zijn de dupe. Ezels stoten zich geen 2x aan dezelfde steen, maar onze politici wel.
 • Mireille Duymelinck

  2 maanden geleden
  Waarom mogen de kappers niet open zogezegd hebben ze daarvoor geen opleiding gehad wat betreft de juiste ontsmetting toepassen. Wel ik werk in de reguliere thuiszorg en wij hebben ook geen specifieke bijscholing gekregen gebruik je gezo d verstand mijn kapster doet dat sinds ze begonnen ismet werken
 • Jos Waarheid

  2 maanden geleden
  Er zijn teveel eog's die zich aan niks houden. Na nieuwjaar ga je zien dat het terug extreem slechter wordt en dan komt krokus en paasverlof. We zijn vertrokken tot zeker aan de zomervakantie en als er dan geen werkende medicijn is en iedereen nog niet gevaccineerd is gaan we door tot najaar 2021.
 • Peter Nols

  2 maanden geleden
  Hij moet niet oproepen.  Hij moet zijn werk doen en het dan maar verbieden.  En als hij dat niet durft dan moet hij maar opstappen.
 • Patrick Van Hecke

  2 maanden geleden
  Koopzondagen sowieso niet laten doorgaan, waneer er te veel volk samen is in winkelstraten best de winkelstraten lees sluiten. Ik heb echt geen zin in een derde lockdown in januari!
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel