Jan Jambon.
Volledig scherm
Jan Jambon. © AP

Jambon: “Het is ofwel te laat, ofwel te vroeg, het is altijd iets”

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) kreeg na de aankondiging van de nieuwe maatregelen gisteravond meteen kritiek omdat ze pas vrijdagavond zullen ingaan. “Het is ofwel te laat, ofwel te vroeg, het is altijd iets”, zei hij daarover geërgerd in De Ochtend op Radio 1.

350 reacties

 • Odette Versonnen

  4 maanden geleden
  Jij bent nu de oorzaak dat ik niet meer voor nva zal stemmen Mr brand blusser
 • Ludo Van der Auwera

  4 maanden geleden
  Als NVA kiezer, tijdens de laatste paar verkiezingen toch, kan ook ik niet zeggen dat Jambon schitterend werk geleverd heeft als minister president, dus afvoeren die man. Dat hij maar in de gemeentepolitiek stapt, daar gaat ook prestige mee gepaard, want dat is voor die mensen toch het enige dat telt.
 • An Symoen

  4 maanden geleden
  Mijnheer Jambom, de maatregelen komen inderdaad veel te laat ! U zou beter eens luisteren naar mensen die er wel iets van kennen in de plaats van altijd alles beter te weten. U speelt met mensenlevens en maakt de ene blunder na de andere. Denk dat het vertrouwen en de geloofwaardigheid in u , bij de meesten al sterk is afgenomen en terecht.
 • raf peeters

  4 maanden geleden
  En wedden dat ze zich morgen staan te vertrappen op de luchthaven Zaventem richting vakantiebe-stemming ,wel dat hadden ze ook moeten verbieden ipv van teveel gaten te laten.In januari is nog erger .
 • Enrique Nanderlues

  4 maanden geleden
  Wat een klungelaars. Spelen met mensenlevens levert hun geen extra stemmen op komende verkiezing, Weyts en Jambon maken alles behalve een goede beurt. Om over het onnozel kiesvee te zwijgen dat deze piek veroorzaakt heeft. verder leef ik al sinds maart als een kluizenaar omdat ik een hoog risico loop, en zijn er anderen die het te lastig vinden om een stoffen lapje te dragen? wat een land vol egoïsten. Plus, een jaar zittenblijven is niet erg. Wat nu gebeurt is veel erger. Dank aan alle ego's
 1. OVERZICHT. Al bijna evenveel coronapatiënten in het ziekenhuis als op recorddag tijdens eerste golf

  OVERZICHT. Al bijna evenveel coronapa­tiën­ten in het ziekenhuis als op recorddag tijdens eerste golf

  Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn in ons land al meer dan 11.000 mensen overleden aan Covid-19. Tussen 18 en 24 oktober waren er dagelijks gemiddeld 13.858 nieuwe besmettingen, een stijging met 40 procent tegenover de zeven dagen ervoor. Dat blijkt uit de voorlopige gegevens op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. We naderen ook het trieste record van het aantal gehospitaliseerde coronapatiënten tijdens de eerste golf.
 1. Viroloog Van Ranst over de honderden feestende jongeren op het Gentse Sint-Pietersplein: “Zulke taferelen tonen aan dat avondklok zeer nuttig blijft”
  Play
  260

  Viroloog Van Ranst over de honderden feestende jongeren op het Gentse Sint-Pieters­plein: "Middelvin­ger naar iedereen die regels wel respec­teert"

  Het was alweer prijs op het Sint-Pietersplein in Gent woensdagavond: er barstte een groot spontaan feest los onder naar schatting duizend studenten. Zodra de politie ter plaatse kwam, stoof de massa uit elkaar. Viroloog Marc Van Ranst noemt de taferelen een middelvinger naar iedereen die de regels wel respecteert: “Dergelijke taferelen tonen aan dat de avondklok zeer nuttig blijft”, zegt hij.
 1. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar

 2. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?