Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) en minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V).
Volledig scherm
Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) en minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V). © BELGA

Jambon en Beke verzekeren: “Vlaanderen is klaar voor massavaccinatie”, dit is de planning voor de komende maanden

De Vlaamse regering zegt volledig klaar te zijn voor de massale vaccinatie van de brede bevolking, eens de leveringen van de vaccins op stoom komen. Dat was de boodschap van minister-president Jan Jambon (N-VA) en minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V). Volgens hen houdt Vlaanderen een “uiterst strakke planning” aan en is de kritiek op een lange doorlooptijd tussen het aankomen van het vaccin en het effectief toedienen, onterecht. Aan het begin van de zomer moet iedereen die dat wil, in Vlaanderen gevaccineerd kunnen zijn.

90 reacties

 • Kevin Goossens

  2 jaar geleden
  Ondanks alle kritische reacties hieronder toch even meegeven dat doelstelling 1 (eind maart - 1,107 miljoen vaccins toegediend in Vlaanderen) alvast gehaald is. Dat geeft toch hoop. Laat ons eens kijken wat April geeft maar voorlopig zit dat voor de komende weken ook op schema precies.
 • Rik Libot

  2 jaar geleden
  Waar Beke zich mee bezig houdt gaat het mis. Jarenlang voor de kar gespannen van opportunist Peeters en zie wat zijn partijtje nog betekend. Vlamingen veraden en binnenkort flllirten met de kiesdrempel.
 • Francis Molderez

  2 jaar geleden
  Eerst zien en dan geloven!
 • Didier Cauberghe

  2 jaar geleden
  We mogen er zeker op rekenen als Beke iets gaat verkondigen dat het altijd op tijd en juist is dat heeft hij al meermaals bewezen.
 • Gerard Teeuws

  2 jaar geleden
  Gelukkig kunnen we Beke vertrouwen. Een man die zichzelf kan benoemen is een man van de daad.