Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon
pict. by Didier Lebrun © Photo News
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon pict. by Didier Lebrun © Photo News © Photo News

Jambon bereikt prin­ci­pe­ak­koord: woensdag volgt operationeel plan van politiediensten

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft vandaag met de burgemeester van Schaarbeek en de Stad Brussel een principeakkoord gesloten om samen de overlast en onveiligheid in en rond het station Brussel-Noord aan te pakken.

10 reacties

 • Peter Janssen

  3 jaar geleden
  De politiek is een praatbarak geworden om te sussen en stemmen te ronselen en verder elke situatie te laten verzieken want er gebeurt NIKS.Waarvoor betalen we hunne vette pree nog? Zelfs illegalen houden ze hier.
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Hier ziet men de onbekwaamheid van deze regering naar boven komen. Veel blablabla maar niks aan concrete oplossingen. Typisch voor het kiezersbedrog van de NVA.
 • jan dupont

  3 jaar geleden
  nog wat meer regeringen, commissies, staatssecretarissen,politiezones en nog wat van die zatte zever in het leven roepen en wedden het zal nog complexer worden. op den duur zou men nog een dictator wensen dan weet je tenminste waar je aan toe bent
 • Rosanne Van Daele

  3 jaar geleden
  je weet op voorhand dat het terug niks zal zijn met deze gast. van alles beloven en nooit iets realiseren. Zo kennen we de NVA'ers !
 • Frank Van den Bulck

  3 jaar geleden
  Allemaal praat voor de vaak. Het zijn bijna verkiezingen he ! Slapjanus.
 1. Jean-Marie Dedecker blijft strijden voor paasvakantie mét horeca aan zee: “In Middelkerke zullen we terrassen opstellen. Dan mogen politici komen kijken dat het veilig kan”
  Middelkerke
  113

  Jean-Ma­rie Dedecker blijft strijden voor paasvakan­tie mét horeca aan zee: “In Middelker­ke zullen we terrassen opstellen. Dan mogen politici komen kijken dat het veilig kan”

  Jean-Marie Dedecker, burgemeester van de kustgemeente Middelkerke, begrijpt niet dat de terrassen aan de kust tijdens de paasvakantie niet kunnen openen. “De overheid gebruikt de horeca als zondebok, omdat men zelf niet in staat is de vaccinaties snel en goed te organiseren”, zei hij zondagvoormiddag in De Zevende Dag op één. Hij herhaalde daarmee zijn oproep van vrijdag.
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen