Ivo Poppe, 'diaken des doods', tijdens zijn proces.
Volledig scherm
Ivo Poppe, 'diaken des doods', tijdens zijn proces. © Belga

Ivo Poppe spoot lucht in aders van slachtoffers: "Absoluut geen zachte dood"

Op het assisenproces tegen Ivo Poppe (61) is wetsdokter Werner Jacobs aan het woord gekomen. Professor Jacobs legde onder andere uit hoe een dodelijke injectie met lucht precies in zijn werk gaat. De diaken bekende dat hij een grootoom, zijn schoonvader en zijn moeder op die manier om het leven bracht.

3 reacties

 • Guy Boodts

  5 jaar geleden
  Wat een stoute jongen
 • jan desimpel

  5 jaar geleden
  Wat ik net meegaf sta ik achter..maar doe geen uitspraak over de inhoud van dit dossier. Als mijn tijd komt en ik wil deze waardig beëindigen dan mag deze man komen, ik heb het zelf gevraagd...indien ik dit niet expliciet vraag, dan is dit moord..
 • wesley netnem

  5 jaar geleden
  Zulke daders moeten ze de rest van hun leven in isolatie cel steken enkel om zijn eten te brengen hoort die iemand !
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.