Ivo Poppe bedankte zijn ex-collega's voor hun lovende getuigenissen en betuigde zijn spijt.
Volledig scherm
Ivo Poppe bedankte zijn ex-collega's voor hun lovende getuigenissen en betuigde zijn spijt. © Photonews

Ivo Poppe schreef verwijtende brief naar alleenstaande moeder: "Voelde als messteek in de rug"

Op het asissenproces tegen Ivo Poppe (61) hebben enkele ex-collega's van de beschuldigde zich lovend uitgelaten over zijn werk als verpleger. Tegelijk stelde hij zich soms moraliserend en conservatief op. Poppe verontschuldigde zich op de zitting voor een verwijtende brief naar een alleenstaande moeder. Poppes zoon en dochters zeggen dat ze hun vader blijven steunen.

0 reacties

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.