Procureur Guido Vermeiren.
Volledig scherm
Procureur Guido Vermeiren. © Belga

“Italiaanse maffia controleert vanuit Limburg de Europese drugshandel”

De Italiaanse maffia is aanwezig in Limburg en controleert van daaruit de Europese drugshandel. Dat stelt de procureur van Limburg, Guido Vermeiren, in de kerstuitzending van TV Limburg. 

60 reacties

 • Geert Landsman

  2 jaar geleden
  Ga naar Beringen en Heusden, hou alle grote en dure auto's tegen dan heb je ze allemaal. Heel de dag rijden die daar rond met heel jonge gastjes erin.
 • Peter Janssen

  3 jaar geleden
  In Limburg zit geen Italiaanse maffia meer,die zijn allen op pensioen van de mijnen en leven terug in Italië,de fakkel en drugstrafiek werd overgenomen door allerlei niet-eu crapuul dat iedereen herkent aan de vrije tijd, de buitensporig dure bakken aan de opritten voor de sociale woningen en natuurlijk de linksen die al jaren de andere kant uitkijken voor de envelopkes onder de tafel.
 • pat geen

  3 jaar geleden
  Denk dat de N-VA ook al lid is van het drugskartel
 • vanaeken jokke

  3 jaar geleden
  De historiek bij SPAers reikt niet verder dan 3 jaar Peter Nols.Ze weten zelfs al niet meer dat er toen een regering was die op twee jaar de grootste schuldenberg ooit op bouwden .Dus zult gij zeker niet weten dat 30 jaar geleden onder het goedkeurend oog van de socialisten drug gesmokkeld werden in Antwerpen.
 • Johan Billiet

  3 jaar geleden
  Hopelijk overleeft deze moedige man zijn uitspraken...anderzijds heeft mafia & criminaliteit weinig te vrezen van Belgische justitie...
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"