Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © AFP

Is het vaccin tegen corona zes maanden vroeger klaar? Nu nog hopen dat het werkt

Hebben we zes maanden vroeger dan verwacht een vaccin voor Covid-19? Het Amerikaanse farmabedrijf Johnson & Johnson gelooft van wel. In januari 2021 wil de firma klaar zijn. "De eerste resultaten op muizen zijn bemoedigend. We denken onze strakke deadline te kunnen aanhouden."

19 reacties

 • raymond van der craen

  2 jaar geleden
  Dat wordt kassa kassa voor de aandeelhouders van Johnson & Johnson en de dochter onderneming Janssen pharmaceutica!
 • Alex Verdoodt

  2 jaar geleden
  Als je nadenkt over trumps zijn reacties op alles... eerst de amerikanen. Dus als ze daar het vaccin hebben wordt het eerst amerika en de rest van de wereld betaalt extra.
 • Pascale Smets

  2 jaar geleden
  Echt mensen ... wie heeft er een glazen bol? ... eentje die werkt? Doe nu gewoon wat moet voor ieders veiligheid dan komen we er wel doorheen!
 • Gerard Teeuws

  2 jaar geleden
  chris velde; in plaats van blij te zijn dat eraan gewerkt wordt. Hoeveel mensen, materiaal, mislukkingen zullen er vooraf gaan eer dat product op de markt is. Allemaal mensen die tot minsten 25 tot 27 jaar gestudeerd hebben. Werk jij voor niets? Of krijg jij je geld zo?
 • Rita Jalon

  2 jaar geleden
  De voorzitter van de Europese unie zei dat CureVac een vaccin heeft tegen de herfst. Dat is dan het enige wat nog op tijd komt voor een volgende uitbraak.