HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

Is het land klaar voor massale uitval? 14 sectoren over hun noodplannen

Niemand met een glazen bol die met zekerheid kan zeggen of omikron de volgende weken met daggemiddelden tussen 30.000 en 125.000 nieuwe besmettingen ons land plat zal leggen. Maar wie gewaarschuwd is, telt voor twee. In veel cruciale sectoren liggen noodplannen klaar.

113 reacties

 • Wim Wuytack

  6 maanden geleden
  Grappig dat sommige hier in de reacties een sluiting van sectoren willen voorkomen met een lockdown, hilarisch.
 • Piet Lauwers

  6 maanden geleden
  De massale uitval zal door de “regeltjes” zoals verplichte quarantaine komen. Niet door het massaal uitvallen van personeel.
 • Sarah Doetsch

  6 maanden geleden
  Ja en van de havens geen woord waar alles binnen komt voor de andere 14 sectoren...
 • Ian Vandenbossche

  6 maanden geleden
  Natuurlijk is ons land niet klaar voor deze golf. Sinds september geen en daarna enkel nog zwakke maatregelen die enkel op gezondheid van de economie gericht zijn. Horeca open, winkels open, fitness en sauna open, invasie van honderdduizenden Nederlanders die opeengepakt en zonder maskers de Antwerpse Meir en Shopping center Wijnegem 'bezetten'. Onze buurlanden lachen met zoveel zwakte en domheid van onze Overheid die k.o. in een hoek ligt.
 • Davy Capri

  6 maanden geleden
  Zelfs dit scenario is onafwendbaar desondanks de vele vaccinaties! Waar zijn de politiek en de virologen mee bezig?
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.