AFP
Volledig scherm
© AFP

IS dreigt met aanslagen in België: "Bedoeld om paniek te zaaien"

Islamitische staatIslamitische Staat (IS) heeft vandaag op sociale media nieuwe dreigementen geuit tegenover onder meer België. Dat zegt arabist en jihad-kenner Pieter Van Ostaeyen. Het is niet voor het eerst dat IS dergelijke dreigementen de wereld in stuurt tijdens de feestdagen.

96 reacties

 • Rudy van Hecke

  4 jaar geleden
  met dank aan de Europa zij hebben bloed aan hun handen maar daar vegen ze hun kloten aan wat enkel telt is hun zakken vullen en een dode neer of minder maakt hem niets uit mafia tot en met dat zijn het
 • johny daneels

  4 jaar geleden
  Groot gelijk, die Belgische politiek correct denkende bende denkt toch dat alle moslims braaf zijn, op enkelen na, alleen Theo moet weg zodat de hele wereld zonder enige hinder naar hier kan komen
 • Peeters Francis

  4 jaar geleden
  IS heeft destijds zelf ge zegt dat ze met bootjes naar Europa zouden komen, de eu parlementairs slachten ermee. Nu zijn weduwen van aan het janken om te mogen terug te komen, en het zal ze nog lukken ook.
 • ivo torfs

  4 jaar geleden
  Nu ben ik héél bang....
 • René Schoeters

  4 jaar geleden
  Ze kunnen hun kinderen opsturen, die mogen hier gratis binnen!
 1. KIJK LIVE. Hilde Crevits blikt vooruit op nieuwe functie als minister van Welzijn: “Mentale veerkracht op peil houden en personeelstekort in zorg aanpakken”
  Play

  Hilde Crevits blikt vooruit op nieuwe functie als minister van Welzijn: “Mentale veerkracht op peil houden en personeels­te­kort in zorg aanpakken”

  Hilde Crevits (CD&V) volgt Wouter Beke op als Vlaams minister van Welzijn. Haar bevoegdheden Werk, Economie en Landbouw gaan naar Jo Brouns (47), die momenteel nog Vlaams parlementslid is. De 150 leden van de partijraad keurden het voorstel van de CD&V-top met 87 procent goed. De kersverse CD&V-minister Jo Brouns reageerde bij HLN LIVE op zijn aanstelling. “Ik ben bereid om te doen wat elke Vlaamse ondernemer elke dag doet, en dat is keihard werken”, klonk het onder meer. Crevits en Brouns gaven ook een persconferentie. Daarop blikte Crevits al eens vooruit op haar nieuwe functie als minister van Welzijn.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.