Dries Van Langenhove: “Ik ga me terug op Schild & Vrienden toeleggen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Dries Van Langenhove: “Ik ga me terug op Schild & Vrienden toeleggen.” © Photonews

INTERVIEW. Wat gaat Dries Van Langenhove nu doen? “Het grootste deel van mijn parlementaire wedde heb ik in mijn mediakanaal gestopt”

Politiek bommetje gisteren in de Wetstraat: Dries Van Langenhove (29) trekt zich terug als Kamerlid voor Vlaams Belang. Hoe legt hij zelf zijn exit uit, in hoeverre blijft er een link met Vlaams Belang en wat met de rechtszaak? “Van Grieken heeft mij tot de dag zelf gevraagd om te blijven”, zegt hij aan HLN.

31 reacties

 • Carmen De Gussem

  4 weken geleden
  Dries veel succes met alles wat je doet!
 • Dirk BERX

  1 maand geleden
  Het enige positieve aan dit hele verhaal is: dat de belasting betaler nu niet meer moet opdraaien voor zijn riante wedde en pensioenrechten, en dat enkel nog zijn volgers zijn wedde en pensioen rechten zullen moeten betalen.
 • Paul Vermoesen

  1 maand geleden
  Ze zouden zijn parlementaire wedde moeten terugeisen van deze graaier. Wat heeft deze goed bijgebracht aan de maatschappij? Net zoals de meesten in de oppositie, enkel keipoenpakkers.
 • Patrick Ceulemans

  1 maand geleden
  Ik wist al dat Dries niet echt een groot licht was, veel polariseren wat en de smaak valt bij een laag van de bevolking die ook niet echt tot 3 kunnen tellen maar wel vol lof zijn over Driesje want 'dien zegt wat de mensen denken' en dan bedoelen ze "hun mensen". Inderdaad dat klopt... Na even zijn site bezocht te hebben en zijn filmpkes kon ik nimeer bij vant lachen... Dus voel je je niet goed, wil je eens goed lachen... ga naar zen filmpkes, gieren geblazen, succes verzekerd ;-)
 • Georges Van den bossche

  1 maand geleden
  Hij voelt reeds het resultaat van zijn proces en hij houdt de eer aan zichzelf .
 1. Hiphopster Coely: “In de verloskamer stonden de gynaecoloog, zijn assistent, een stagiair en een vroedvrouw. Maar het waren enkel mijn man en ik”
  PREMIUM

  Hiphopster Coely: “In de verloska­mer stonden de gynaeco­loog, zijn assistent, een stagiair en een vroedvrouw. Maar het waren enkel mijn man en ik”

  Ze won een MIA en wordt geprezen als het grootste hiphopwonder van ons land, maar niks daarvan is de Antwerpse Coely in de schoot geworpen. Opgegroeid in een gezin waar misbruik was. Thuis weggegaan op haar zeventien. En in een knoert van een depressie gesukkeld. “Ik dacht: wat doe ik hier nog? I just wanted to kill myself. Ik was alleen thuis en klaar om het te doen, when an angel spoke to me.”