Hannes Anaf (Vooruit)
Volledig scherm
PREMIUM
Hannes Anaf (Vooruit) © Photonews

INTERVIEW. Voorzitter van de PFOS-onderzoekscommissie: “De politiek heeft een belabberd figuur geslagen”

‘Een aanstormend talent’, ‘een jonge dossiervreter’. De reputatie van Vooruit-fractieleider in het Vlaams Parlement Hannes Anaf (36) was al niet slecht, en vanaf vandaag mag hij zijn naamkaartje opnieuw aanvullen: voorzitter van de Vlaamse onderzoekscommissie naar de PFOS-vervuiling. Zijn ambitie reikt hoog. “Iedereen zal zijn eigen partijbelang moeten overstijgen.” Dit wil hij bereiken en zo wil hij het aanpakken.

21 reacties

 • Rene Van Roosbroeck

  10 maanden geleden
  Jo Seykens Hopelijk wordt deze voorzitter niet gebruikt door zijn partij , jong en veel idealisme is goed maar hij moet wel altijd loyaal zijn aan zijn partij, dus onafhankelijke voorzitter is hier vereist
 • Alex Elemans

  1 jaar geleden
  Pro's is daar al 20 jaar in de omgeving nu er grote werken zijn worden ze wakker alle partijen wisten hiervan .
 • Jean Gobin

  1 jaar geleden
  eerste vraag moet zijn :Waarom kozen Lantis en 3M expliciet voor een 'zwijgclausule' terwijl er tientallen miljoenen euro publieke middelen op tafel werden gelegd?
 • Rene Philips

  1 jaar geleden
  Nogmaals het bewijs dat men in de politiek niet noodzakelijk een diploma en over voldoende jaren ervaring moet beschikken zoals de gewone arbeider of bediende in de privé.
 • Paul Boutsen

  1 jaar geleden
  Geachte, ik ken u niet. Maar kunt u me eens een project, programma, onderneming...gestuurd door de politiek waar er geen belabberd figuur is geslagen en welke de belastingbetaler geen tonnen geld heeft gekost?