Karin Genoe, topvrouw bij verkeersinstituut Vias.
Volledig scherm
PREMIUM
Karin Genoe, topvrouw bij verkeersinstituut Vias. © vincent duterne/photo news

INTERVIEW. Vias-topvrouw Karin Genoe: “Politici moeten uitleggen dat er ook positieve elementen zijn aan betalen in de spits”

Donderdag viert ze haar tiende verjaardag aan het hoofd van Vias. Maandag mag ze ook thuis kaarsjes uitblazen, Karin Genoe wordt dan 53 jaar. “Misschien volgt er wel een feestje, maar het is uitgesloten dat ik onder invloed plaatsneem achter het stuur. Ik heb een alcoholslot ”.

39 reacties

 • Baldr VanHoek

  1 week geleden
  Klopt het opheffen van alle belastingen inzake autovervoer.
 • Ives Ameel

  1 week geleden
  Die het kunnen aftrekken van de belastingen de ander zijn de dupe, we betalen ons nu al blauw, misschien kunnen ze dat doen voor bv de Fransen daar moeten wij ook betalen voor de autostrades om maar één voorbeeld te stellen Europa vrij verkeer mijn gat !!
 • Erik Bervoets

  1 week geleden
  Je kan tegenwoordig beter niet meer gaan werken. Je wordt steeds weer gestraft.
 • Kris Tyteca

  1 week geleden
  Meer fietsers en meestal nog dezelfde fietspaden, niet gescheiden van de weg, van 30 jaar geleden. Grootse plannen qua veiligheid en vervuiling maar België komt decennia achter. Betalen moeten we wel!
 • Geert Heylen

  1 week geleden
  We doen al 100 jaar aan rekening rijden …hoe meer km hoe meer brandstof /elektriciteit, en deze energievormen bestaan uit meer dan 50 % belastingen / accijnzen etc… Dus slimme km heffing is de zoveelste politieke onzin