Xavier De Cuyper, topman van geneesmiddelenagentschap FAGG.
Volledig scherm
PREMIUM
Xavier De Cuyper, topman van geneesmiddelenagentschap FAGG.

INTERVIEW. Topman FAGG stelt gerust: "Ik garandeer u: het vaccin zal veilig zijn”

Schijnt er stilaan licht aan het einde van de tunnel? Volgende lente zou België de eerste lading covid-vaccins mogen verwachten. Dat stelt de topman van geneesmiddelenagentschap FAGG in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Maart 2021 is een realistische deadline.”

62 reacties

 • Guy Van Assche

  2 jaar geleden
  Olivier, iedereen heeft het recht om zelf te beslissen of hij een vaccin waarvan de werking en eventuele bijwerkingen nog niet bewezen is, toegediend te krijgen of niet. Het is dus nogal kort door de bocht om deze mensen direct met de vinger te wijzen en te vinden dat deze moeten uitgesloten worden voor van alles en nog wat.
 • phil smedts

  2 jaar geleden
  Zo veilig dat de fabrikant niet wil opdraaien voor de gevolgen als het misgaat. Mogelijk het volgende hoofdstuk in het covid blunderboek van onze overheid.
 • Dennis Van Gossum

  2 jaar geleden
  Eerst zien en dan geloven, ik hoop het maar ze zitten al bijna een jaar te zeggen dat we maar een paar maanden op een vaccin moeten wachten nu zou het weer bijna een jaar duren voordat de eerste vaccins van de band rollen!? Weten laboranten en andere in de medische sector het zelf nog wel?
 • Luc De Coninck

  2 jaar geleden
  Het zou veel beter zijn moest men bij de verdeling er van niet landelijk maar regionaal tewerk gaan. Met als maatstaf niet het absolute bevolkinsaantal maar de bevolkingsdichtheid.
 • Stevie Patroon

  2 jaar geleden
  Hun beschikbaarheidsdatum schuift al op...
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.