Xavier De Cuyper, topman van geneesmiddelenagentschap FAGG.
Volledig scherm
PREMIUM
Xavier De Cuyper, topman van geneesmiddelenagentschap FAGG.

INTERVIEW. Topman FAGG stelt gerust: "Ik garandeer u: het vaccin zal veilig zijn”

Schijnt er stilaan licht aan het einde van de tunnel? Volgende lente zou België de eerste lading covid-vaccins mogen verwachten. Dat stelt de topman van geneesmiddelenagentschap FAGG in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Maart 2021 is een realistische deadline.”

62 reacties

 • Guy Van Assche

  5 maanden geleden
  Olivier, iedereen heeft het recht om zelf te beslissen of hij een vaccin waarvan de werking en eventuele bijwerkingen nog niet bewezen is, toegediend te krijgen of niet. Het is dus nogal kort door de bocht om deze mensen direct met de vinger te wijzen en te vinden dat deze moeten uitgesloten worden voor van alles en nog wat.
 • phil smedts

  5 maanden geleden
  Zo veilig dat de fabrikant niet wil opdraaien voor de gevolgen als het misgaat. Mogelijk het volgende hoofdstuk in het covid blunderboek van onze overheid.
 • Josée Horemans

  5 maanden geleden
  Eerst zien en dan geloven, ik hoop het maar ze zitten al bijna een jaar te zeggen dat we maar een paar maanden op een vaccin moeten wachten nu zou het weer bijna een jaar duren voordat de eerste vaccins van de band rollen!? Weten laboranten en andere in de medische sector het zelf nog wel?
 • Luc De Coninck

  5 maanden geleden
  Het zou veel beter zijn moest men bij de verdeling er van niet landelijk maar regionaal tewerk gaan. Met als maatstaf niet het absolute bevolkinsaantal maar de bevolkingsdichtheid.
 • Steve Boon

  5 maanden geleden
  Hun beschikbaarheidsdatum schuift al op...
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech