Jelle Vermeersch
Volledig scherm
PREMIUM
© Jelle Vermeersch

INTERVIEW. Thomas Vanderveken: "Liefde is een keuze: als je 'ja' zegt, kom je daar niet op terug”

“Alsof het goud van de bergen klaterde.” Toen Thomas Vanderveken (41) vijftien jaar geleden op Véronique Leysen botste, was hij op slag verkocht. Drie zonen later beschrijft hij haar als de vrouw van zijn leven. En mocht dat gevoel morgen anders zijn, dan nóg zal ze de vrouw van zijn leven zijn. Omdat hij vindt: liefde gaat over een keuze. Overspel is dan maar anekdotiek, vertelt hij in dit bloedeerlijke interview. Zestien vragen van Dirk De Wachter, zestien antwoorden: recht uit het hart.

38 reacties

 • paul vdkerckhove

  2 maanden geleden
  Het liefdesleven en zijn verloop , dat is zuiver privé , niemand hoeft lessen te trekken uit iand anders situatie.
 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  Als Liefde een keuze is dan is overspel Dat niet ... Liegen en bedriegen = gedaan vertrouwen en dus ook wat er was op dat moment is er niets meer beste vriend, u bent uw vrouwtje niet waard zo simpel is dat en zij zou beter eens aan zich zelf denken
 • sonny driessens

  2 maanden geleden
  Je partner vergeven voor vreemdgaan is een gebrek aan zelfrespect. Waarom nog geloftes maken als je ze niet respecteren kan. Dan is de JA ook niets waard.
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  De ene gaat er lichter over dan een andere . De bedriegers worden ook bedrogen . Mensen laten zich gemakkelijk verleiden door van alles , mooipraters , collega’s, vrienden , maar ook door politieke uitspraken , nieuwe auto , influencers enz… liefde moet van 2 kanten blijven komen en daaraan moet je de nodige tijd aan besteden . Daar wringt het schoentje .
 • Kris Hendrikx

  2 maanden geleden
  Ik hou van de man, van zijn diepgang en welsprekendheid, maar een andere mens en een relatie ermee is nooit als een ijsje. Daar gebruikt hij dus zijn welsprekendheid om recht te praten wat krom is. Maar mooi interview!
 1. Zeven op de tien Vlamingen vinden het moeilijk motorrijders tijdig op te merken

  Zeven op de tien Vlamingen vinden het moeilijk motorrij­ders tijdig op te merken

  Zeven op de tien Vlaamse autobestuurders vinden het moeilijk om motorrijders op de weg tijdig op te merken. Omdat het voorjaar voor veel motorrijders het moment is om zich weer op de baan te begeven, roepen de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) en Vlaams minister voor Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) automobilisten in een nieuwe campagne op om te "kijken kijken" en zo elke motorrijder te zien.
 2. INTERVIEW. Vader Jan (70) en zoon Bram (40) stonden zij aan zij op proces Reuzegom: “Wij zijn allebei idealisten”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Vader Jan (70) en zoon Bram (40) stonden zij aan zij op proces Reuzegom: “Wij zijn allebei idealisten”

  De Antwerpse strafpleiters Jan (70) en Bram (40) De Man zijn in het ware leven vader en zoon, op kantoor zijn ze collega’s. Op het Reuzegom-proces, waar ze optraden voor Kletsmajoor en Shrek, stonden ze zij aan zij. In dit dubbelinterview spreken ze over de rol van de media in de zaak-Reuzegom, over een verlaging van de maximumstraffen en over het Plopsa-rapport van hun collega Christine Mussche: “Zo’n rapport mist elke grond van objectiviteit.”