Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

INTERVIEW. “Misschien als Vlaams Belang eens 55% haalt in een peiling dat sommigen inzien dat we beleid moeten voeren”: Conner Rousseau over crisis in federale regering

Conner Rousseau bijt op zijn tanden over partijvoorzitters die erger zijn dan de oppositie. “Misschien als Vlaams Belang eens 55% haalt in een peiling dat sommigen inzien dat we beleid moeten voeren in plaats van elkaar de duvel aan te doen.” Vangt de kat nog muizen? “Maandag zit de regering samen over de lonen. Dé test”, vindt de voorzitter Van Vooruit.

214 reacties

 • jan Meclot

  2 maanden geleden
  mr, rousseau, België is een vogel voor de kat en kan niet meer gered worden, de put is te diep en ik beklaag de volgende regering. Ik hoop ook dat de twee Vlaams nationale partijen de absolute meerderheid halen en dat zij verplicht zijn samen te werken met hun enige maar belangrijkste raakpunt een onafhankelijk Vlaanderen en totale stopzetting van regelrechte diefstal transfers genaamd, en aan de zogenaamde trado's kies radicaal voor Vlaanderen , dan is er misschien nog wat hoop voor jullie,
 • Noel Laperre

  2 maanden geleden
  Woorden die meer lijken te komen van een overjaarse puber dan van een ´bewegings´voorzitter.
 • Marc Baeyens

  2 maanden geleden
  Rousseau probveert het wanbeleid van deze rood-groene regering van zich af te schudden op zijn Bouchez. Lamentabel. De trado's vormen een regering -die op voorhand gedoemd was te mislukken- maar hebben het lef niet hun verantwoordelijk hiervoor op te nemen. De afgang van de partijen die enkel streven naar eigenbelang. Met één grote dupe : het land.
 • geert van kerckhoven

  2 maanden geleden
  Knap dat je openlijk toegeeft dat je nog in deze regering gelooft. Daarmee geef je toe dat de bevolking jou geen zak interesseerd.
 • jos De Decker

  2 maanden geleden
  Waarom moet het veranderen, ik werk 35 jaar en ben blij dat ik met mijn bijdragen anderen kan helpen. Of denk je als je netto meer overhoud de prijzen niet nog meer zullen stijgen ? Deze worden immers berekend op de gemiddelde koopkracht van de Belg. En VB krijgt nooit 55%, zelfs nog geen 25%.
 1. Nawal Farih (CD&V) wil huisartsen inschakelen tegen wachtrijen bij hiv-centra

  Nawal Farih (CD&V) wil huisartsen inschake­len tegen wachtrijen bij hiv-cen­tra

  Omdat hiv-geneesmiddelen die ook preventief kunnen worden gebruikt momenteel enkel terugbetaald worden na een eerste consultatie bij een gespecialiseerde arts die verbonden is aan een hiv-referentiecentrum, staan die hiv-centra onder hoge druk. CD&V-Kamerlid Nawal Farih wil daar iets aan doen door huisartsen in te schakelen. "Een eerste consultatie moet door een huisarts kunnen uitgevoerd worden, zo kan de werkdruk verminderen bij de hiv-centra", zegt ze vandaag in een persbericht.