De baas van McDonald's eet vier keer per week in zijn restaurants. Liefst de Royal Cheese en de Veggie McChicken met een McFlurry met Oreo’s
Volledig scherm
PREMIUM
De baas van McDonald's eet vier keer per week in zijn restaurants. Liefst de Royal Cheese en de Veggie McChicken met een McFlurry met Oreo’s © vincent duterne/ photo news

INTERVIEW. McDonald’s-baas Stephan de Brouwer over het crisisjaar: “Onze grootste concurrent is niet onze buur, maar uw frigo thuis”

Uiteraard ziet de grootste keten in ons land zwaar af nu de horeca andermaal voor maanden gesloten is. Toch blijft McDonald’s evengoed vrolijk nieuwe restaurants openen: maar liefst 8 deze maand - van Oostende tot in Lanaken - en dat is goed voor 350 nieuwe jobs. De kaap van 100 komt in zicht. “De markt is moeilijker nu, maar horeca zal relevanter worden dan ooit. Omdat mensen het zo missen. Het gaat om meer dan eten alleen, het is ontspanning voor het hele gezin.”

1 reactie

 • Wesley Dejaegher

  2 maanden geleden
  Misschien eens een ideetje om eerst te kijken naar de restaurants dat er al zijn. Want om eerlijk te zijn de meeste zijn echt niet goed meer. Je krijgt alles koud en de burgers zien er niet meer uit als deftige burgers. Alles word er van ver opgegooid.
 1. CEO Trivago is live op tv wanneer plots zoontje Victor (8) kamer binnenvalt
  Play

  CEO Trivago is live op tv wanneer plots zoontje Victor (8) kamer binnenvalt

 2. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv