Volledig scherm
PREMIUM

INTERVIEW. Hilde Crevits (CD&V): “Als Vincent Van Peteghem Vlaamse jobbonus mee regelt, krijgen burgers 600 euro netto meer. Dankzij CD&V hé, niét dankzij N-VA”

Na Openbare werken en Mobiliteit, Onderwijs, Werk, Economie en Landbouw is Hilde Crevits (CD&V) nu bevoegd voor Welzijn. De gids is ervaren, de tocht is moeilijk. “Wouter Beke vroeg het mij. In 2019 zag ik het niet zitten, nu wel. En misschien ben ik wel nodig.” 

42 reacties

 • Norbert Corten

  1 maand geleden
  Dan toch allemaal in verkiezing modus ? Als een vice minister zo haar grootse coalitie partner aanvalt. De cohesie tussen de regerende partijen zowel op Vlaams als federaal gebied spreken boekdelen. De extremen zowel links als rechts worden slapend rijk. Wie gaat er met de meeste pluimen lopen ? of wordt kaal geplukt in 2024 .
 • frans Venloo

  1 maand geleden
  Lap er zijn nieuwe verkiezingen op komst zeker . Hun loze beloften zijn gekend dus vaarwel in 2024 of liever nog vroeger . Is een partij zoals nog enkele in vrije val voor de verkiezingen De kiezers blijven het gezever en loze beloften niet meer slikken
 • Leonarda Van Opbroecke

  1 maand geleden
  Jullie praten wel écht niet met elkaar, he. Het is wel net Van Peteghem die btw verlaging heeft gerealiseerd voor "paarden". Voor fietsen was t onmogelijk. Diezelfde Van Peteghem wil maaltijdcheques afschaffen maar salariswagens blijven onaangeroerd. Bovenop wil hij nog eens de gezinstoelages gaan belasten. Dus zwijg beter Crevits. Dit is al pure verkiezingspraat. En met die 600€ op jaar vallen de meeste burgers in een hogere belastingschijf. Zo zal t nu wel berekend worden, he.
 • Wilfried Vanden Berg

  1 maand geleden
  Wat heeft zij al gerealiseerd, buiten veel in de media te komen met al haar voorspelde fabeltjes ? Niks . Alleen puinhopen .
 • Gaston Miar

  1 maand geleden
  In 2024, of vroeger, onder de kiesdrempel.