Peter Wouters van Beweging.net
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Wouters van Beweging.net © vincent duterne/photo news

INTERVIEW. Beweging.net gaat ook samenwerken met Groen en Vooruit: “Meer macht? Wij zijn ook een cadeau voor politici”

Nu CD&V steeds kleiner wordt, zwaait de machtige christelijke zuil haar poorten open naar andere partijen. Zo gaat Beweging.net intenser samenwerken met Groen en Vooruit. “Uiteraard willen wij zoveel mogelijk impact. Maar wij zijn ook een cadeau voor politici, die zich aan onze bron kunnen laven”, aldus voorzitter Peter Wouters, die openlijk vertelt over zijn nieuwe strategie en de rol van Beweging.net achter de schermen. “Dat u straks uw kind zelf kan leren autorijden is dankzij ons. Bij elke regeringsvorming wil Open Vld dat afschaffen, maar wij houden dat al jaren succesvol tegen.”

12 reacties

 • malfait christian

  1 jaar geleden
  CDV zou beter openlijk afstand nemen van hun ACV vakbond. Hun stamkiezers moeten die groenen absoluut niet.
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Vakbonden hebben hetzelfde statuut als de bonden van de werkgevers. Moeten die dan ook rechtspersoonlijkheid krijgen. En vervolgd kunnen worden als hun leden frauderen, het milieu vervuilen zoals 3M of de arbeidswetgeving overtreden, Geert Vandenberghe.
 • Jennifer Peeters

  1 jaar geleden
  Die man met zijn http://beweging.net zou beter zijn mond houden en de mensen hun Arco centen teruggeven. Investeringen doen met ons geld, dat ik gemakkelijk hé. Sommige mensen kennen echt geen schaamte.
 • Geert Vandenberghe

  1 jaar geleden
  Vakbonden moeten eindelijk rechtspersoonlijkheid krijgen zodat ze eindelijk open kaart moeten spelen en kunnen vervolgd worden voor hun wanpraktijken. Hoe meer werklozen hoe hoger de inkomsten voor de vakbonden. Ziekelijk gewoon.
 • Eddy Jans

  1 jaar geleden
  Het mag duidelijk zijn zolang dit land in feite bestuurd wordt door vakbonden en ziekenkassen zal er in dit land alleen verkwisting heersen. Deze groepen zijn er alleen om aan zelfbediening te doen uit de belastingen. Ziekenkassen zijn verworden tot grote privé ondernemingen die apotheken , ziekenhuizen , orthopedische winkels, brillenwinkels beheren, tevens verzekeringsmaatschappij zij bepalen wat iets kost en wat ze kunnen graaien uit de staatskast.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.