(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © Thinkstock

Internetpedofiel voor derde keer veroordeeld

Een 29-jarige man die via Facebook minderjarige jongens en meisjes opzocht en hen ertoe probeerde te brengen naaktfoto's te delen, is al voor de derde maal veroordeeld door de Brusselse correctionele rechtbank. In maart veroordeelde die hem nog tot een gevangenisstraf van 40 maanden en momenteel staat de twintiger onder elektronisch toezicht, omdat hij nog meer nieuwe slachtoffers zou gemaakt hebben. Dit keer legde de rechtbank hem een celstraf van 3 jaar op.

3 reacties

 • Robby Brom

  5 jaar geleden
  De beste oplossing is fysieke of chemische castratie. Het zal je kind maar wezen waar hij niet kan van afblijven. Kinderen beschermen heeft voorrang!
 • Lorea Del Rio

  5 jaar geleden
  Wat is justitie snel....
 • haat censuur

  5 jaar geleden
  een milde rechtbank tov pedofielen, verbaast me niet...
 1. Rapport-Mussche volstaat om ‘golden boy’ aan de kant te schuiven: wat weten we over ontslag Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof?

  Rap­port-Mus­sche volstaat om ‘golden boy’ aan de kant te schuiven: wat weten we over ontslag Plop­sa-CEO Steve Van den Kerkhof?

  Studio 100 schuift Steve Van den Kerkhof (48) aan de kant als CEO van Plopsa, één maand na getuigenissen over een toxische werkcultuur en grensoverschrijdend gedrag. Het personeel van de pretparkengroep krijgt dat nieuws vandaag te horen, maar het lekte al uit. Er zou bovendien nog een ontslag van iemand uit de Plopsa-top in de lucht hangen, klinkt het bij een goedingelichte bron. Van den Kerkhof zelf ontkent dat er een akkoord is over zijn ontslag.