Minister van Defensie Ludivin Dedonder (PS) en Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA).
Volledig scherm
Minister van Defensie Ludivin Dedonder (PS) en Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA). © Photo News

Ingebrekestelling Demir na brand op militair domein in Brecht nog niet aangekomen bij Dedonder

Minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS) heeft de ingebrekestelling van Vlaams minister voor Natuur Zuhal Demir (N-VA) over de brand in Brecht nog niet ontvangen. Dat zei de defensieminister woensdag in de Kamer. Dedonder wacht intussen de conclusies van het gerechtelijk en branddeskundig onderzoek af om uitspraken te doen over het mogelijk gebruik van fosforkogels de bewuste dag.

5 reacties

 • Pat Debal

  1 jaar geleden
  Wie zal dat betalen de belastingbetaler
 • Francis potters

  1 jaar geleden
  Milieuwetgeving is niet van toepassing voor Defensie. Defensie doet dit uit goodwil. Demir...no luck
 • Patrick Melaerts

  1 jaar geleden
  Als het leger moet opdraaien voor de kosten , vraag ik me af vanwaar dit geld komt . Van de belastingbetaler misschien ?
 • christiane dewaele

  1 jaar geleden
  Goed bezig zou ik zeggen van groen. Die heide is eigendom van defensie dus waarom moet groen defensie in gebreke stellen .Ware het niet van defensie er was helemaal geen natuurgebied meer. Kijk naar de opgaven van natuurgebied de recente jaren ten voordele van de industrie door de minister van milieu
 • Marie-Louise De Wel

  1 jaar geleden
  Ongelooflijk hoe snel ze nu is met haar ingebrekestelling. Ook weer een politicus met twee gezichten. Waar bleef de ingebrekestelling van minister Marghem in het dossier zonnepanelen?
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.