Foto van de ondergrondse ruimte onder het Brusselse Zuidstation die Brussels minister voor Openbare Werken Pascal Smet op zijn Facebookpagina zette.
Volledig scherm
Foto van de ondergrondse ruimte onder het Brusselse Zuidstation die Brussels minister voor Openbare Werken Pascal Smet op zijn Facebookpagina zette. © Pascal Smet

Indrukwekkende foto's tonen verborgen ruimte onder Brussels Zuidstation

Onder het station Brussel-Zuid bevindt zich een grote, oude ruimte die momenteel leeg staat. Dat tonen foto's die Brussels minister voor Openbare Werken Pascal Smet (sp.a) op Facebook zette.

97 reacties

 • Holly Decerf

  5 jaar geleden
  De koningsbunker voor als de koude oorlog uitbreekt ;)
 • Sandra Adriaens

  5 jaar geleden
  Omdat het oud is, is het interessant? Het Brusselse zuidstation alsook het Noordstation is ouwe rommel, gedrochten van gebouwen, alles versleten tot op het bot. Beter op wat nieuws focussen en nieuw multicomplex station bouwen.
 • Ferdinand Nuyts

  5 jaar geleden
  9 frank... Nu 100 frank... 39000 frank loon... Nu 400.000 frank...per maand. ik denk dat ze de lonen vergeten zijn aan te passen.
 • Stefanie, Fanny Verhuysen

  5 jaar geleden
  @ Jakke Troost, er is ook een tijd geweest dat één pintje één Bfr kostte. Er is ooit ...
 • Dirk Janssens

  5 jaar geleden
  Waar zijn die foto's? Of zijn die twee die je laat zien de indrukwekkende?
 1. Van Russische spionnen in België tot complottheorieën: de baron die zijn stiefmoeder Mimi doodschoot was ook erg actief op YouTube

  Van Russische spionnen in België tot complotthe­o­rieën: de baron die zijn stiefmoe­der Mimi doodschoot was ook erg actief op YouTube

  Nicolas Ullens de Schooten (57), de edelman die deze week zijn stiefmoeder, barones Myriam ‘Mimi’ Lechien, doodschoot, was erg actief op Youtube. De ex-agent van de Staatsveiligheid had een eigen kanaal waarop hij onder meer inzoomde op de “infiltratie van Russische spionnen in de hoogste regionen van de Belgische staat” en verschillende complottheorieën uitdroeg.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.