Chef Viki Geunes van het Antwerpse restaurant Zilte heeft drie sterren gekregen van de prestigieuze Michelingids.
Volledig scherm
Chef Viki Geunes van het Antwerpse restaurant Zilte heeft drie sterren gekregen van de prestigieuze Michelingids. © Klaas De Scheirder

IN KAART. Zilte van chef Viki Geunes krijgt drie Michelinsterren, ontdek hier alle sterrenrestaurants

Ons land is een nieuw driesterrenrestaurant rijker. Chef Viki Geunes van het Antwerpse restaurant Zilte heeft drie sterren gekregen van de prestigieuze Michelingids. Peter Goossens behoudt zijn drie sterren met Hof van Cleve, voor de zeventiende keer op rij. Er komen in de gids ook twee nieuwe tweesterrenrestaurants bij. Ontdek hier alle Belgische en Luxemburgse sterrenrestaurants op kaart.

49 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 maanden geleden
  Eten is een noodzaak. Ik eet ook graag iets dat lekker is. Om daar echter uren aan een tafel te gaan zitten om af een toe een schilderijtje op een bordje te krijgen daar heb ik het geduld niet voor en wil ik ook geen pak geld aan geven. In een restaurant wil ik degelijk en voldoende eten. Wil ik een schilderij zien dan ga ik daar een museum.
 • marie-rose van der haeghen

  2 maanden geleden
  Proficiat aan de winnaars maar als klant zoek je best een restaurant op die nog net geen ster heeft maar wel het niveau ervan . Daar heb je nog meer of min correcte prijzen want eens ze een ster hebben moet je gegarandeerd meer betalen voor hetzelfde .
 • pierre Coekaerts

  2 maanden geleden
  Wij zijn al regelmatig naar het (oude) Zilte gaan eten. Het nieuwe Zilte zal voor dit jaar zijn. Dus versta ik niet, dat er mensen zijn die dit met een veredelde tapasbar durven te vergelijken. Het Zilte is een Superrestaurant met geweldig eten en bediening. En ja, we hebben al meer sterrenrestaurants gedaan in gans Vlaanderen, dus er kan vergeleken worden
 • Toon Van Kerckhove

  2 maanden geleden
  Proficiat aan alle sterren winnaars! Zijn dat "Winnaars"? Neen. Ze hebben hun ster(ren) dubbel en dik verdient! Ze moeten zich elke dag opnieuw bewijzen. En ze doen dit, uit liefde voor het vak. Echt proficiat voor hun en hun ganse team. Stoor jullie niet aan sommige onderstaande negatieve reacties: jalousie en negativisme is slechts een kwalijke menselijke eigenschap. Dus van geen belang. Succes in alles wat jullie doen!
 • Marcel Bontinck

  2 maanden geleden
  Reservaties stromen binnen,er zijn dus nog een hoop mensen die niet weten wat ze met al hun geld moeten doen.
 1. Tussen ster en corona. Peter Goossens van Hof van Cleve: “Nadat ik de politici ‘een bende kiekens’ had genoemd, belde de premier”
  PREMIUM

  Tussen ster en corona. Peter Goossens van Hof van Cleve: “Nadat ik de politici ‘een bende kiekens’ had genoemd, belde de premier”

  Moet Peter Goossens (56) van Hof van Cleve een nieuwe driesterrenchef naast zich dulden? Dat is de enige vraag die er maandag bij de bekendmaking van de nieuwe Michelinsterren écht toe doet. “Ik zal de eerste zijn om die mens te feliciteren, maar ik zal vooral blij zijn als ik mijn eigen drie sterren behoud.” Ook voor de godfather van de Belgische gastronomie zou dat meteen het eerste lichtpuntje zijn na vele donkere maanden. “Ik begrijp nog altijd niet goed waarom wij dicht moesten.” En dat heeft hij ook aan de premier uitgelegd.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen