BELGA
Volledig scherm
© BELGA

IN KAART. Nog geen 35 procent is gevaccineerd in Molenbeek, burgemeester spreekt over "alternatieve publieke opinie, vijandig voor vaccin"

De vaccinatiecampagne in Sint-Jans-Molenbeek gaat vooruit, maar slaagt er niet in door te dringen in een deel van de gemeenschap. Dat heeft Catherine Moureaux (PS), de burgemeester van de Brusselse gemeente, verklaard tijdens een bezoek van Eurocommissaris voor Gezondheid Stella Kyriakides en ministers Frank Vandenbroucke (Vooruit) en Alain Maron (Ecolo). Molenbeek telt de laagste vaccinatiegraad van het land. Volgens Moureaux is er sprake van een "tweede publieke opinie die vijandig staat tegenover het vaccin, gevoed door tegenstanders op sociale media".

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).