Beste restaurants dit jaar zijn opnieuw Hof van Cleve in Kruisem en Bon-Bon in Sint-Pieters-Woluwe, die hun topscore van 19,5/20 behouden. Bartholomeus in Knokke-Heist is terug met zijn nieuw concept en scoort net als voordien 18/20.
Volledig scherm
Beste restaurants dit jaar zijn opnieuw Hof van Cleve in Kruisem en Bon-Bon in Sint-Pieters-Woluwe, die hun topscore van 19,5/20 behouden. Bartholomeus in Knokke-Heist is terug met zijn nieuw concept en scoort net als voordien 18/20. © Kevin Faingnaert, Photonews, Google Maps

IN KAART. Dit zijn alle restaurants uit de nieuwe Gault&Millau-gids

Maandagmiddag is onder grote aandacht van de horecasector de 18e editie van de Gault&Millau Gids virtueel voorgesteld. De titel van ‘Chef van het Jaar 2021' gaat naar Christophe Pauly van Le Coq aux Champs in het Waalse Soheit-Tinlot. Bekijk alle restaurants met een topscore van 17 of meer hier op de kaart of in de tabel iets verder. Onderaan vind je álle opgenomen restaurants in jouw provincie op kaart.

4 reacties

 • Marc Reynaert

  2 maanden geleden
  Proficiat Bart en doe zo voort. Niet alleen je kennis en je kunde maar ook en vooral je persoonlijkheid is niet te kloppen!
 • Willem De Potter

  2 maanden geleden
  Hoe kan het dat "Het Gebaar" 18/20 haalt in 2020 . Het is niet meer open geweest vanaf de eerste lockdown..
 • Rober Heezemans

  2 maanden geleden
  Prachtig, blij dat de nieuwe gids er is. Als we er ook nog eens zouden mogen gaan eten dan was het helemaal top
 • Willy De Vadder

  2 maanden geleden
  Hof van Cleve proficiat! Alhoewel toch 1 sterke bedenking : alleen kan je er niet gaan eten !!!Enkel per koppel en “weeral” zijn de singels uitgesloten - bij het reizen kan het maar duurder en nu kan je er zelfs niet reserveren om gastronomische te eten. Hoop dat dit systeem geen navolging krijgt. Gelukkig kan het in West Vlaanderen nog wel o.a. bij Hertog Jan (Brugge) en De Zuidkant (Damme) met Michelinster krijg je zelfs bijzondere aandacht net omdat je alleen bent. Peter mssh ...
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama