Belga, AWV
Volledig scherm
© Belga, AWV

IN KAART. 121 nieuwe trajectcontroles in werking in Vlaanderen tegen volgende lente

VerkeerTegen de lente van 2020 treden 121 trajectcontroles in werking op de Vlaamse wegen. De camera’s van 54 trajectcontroles zijn reeds geïnstalleerd, de plaatsing van 67 andere is nog aan de gang. Dat zegt Veva Daniels, woordvoerster van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). Op een precieze datum wil het AWV zich niet vastpinnen, omdat de start van deze controles al zo vaak is uitgesteld.

45 reacties

 • Bert Van Elst

  4 jaar geleden
  belgie lijkt big brother wel
 • Lucien Mertens

  4 jaar geleden
  In elk geval zijn trajectcontroles veel eerlijker dan de gewone flitscamera, men krijgt tenminste de kans om een ogenblik van onoplettendheid te corrigeren...
 • Gino Denil

  4 jaar geleden
  Wallonië? Als je die kaart uit zoomt dan zie je toch dat Vlaanderen de enige regio in de wereld is waar ze trajectcontroles houden :-).
 • Chris Adriaenssens

  4 jaar geleden
  Sommige trajectcontroles zijn een lachertje, of er staan lichten tussen alsook kan men soms ook nog afslagen in een zijstraat. Dus heeft die controle geen nut op die plaatsen .
 • Jean-Marie Devos

  4 jaar geleden
  Marc Maroy er staat trajekt kontrolles in vlaanderen niet in walonie er zijn wel trajekt kontroles in walonie maar die staan hier niet vermeld