De twee Mega-stichters: operationeel directeur Thomas Coune en CEO Michael Corhay
Volledig scherm
PREMIUM
De twee Mega-stichters: operationeel directeur Thomas Coune en CEO Michael Corhay © D.R.

In het oog van de energiestorm: Mega. Wie zijn de oprichters achter deze Belgische energieprijsbreker?

In recordtijd een massa klanten als het goed gaat, gebrandmerkt als cowboy eens het misloopt. Energieprijsbreker Mega zit in de hoek waar de klappen vallen, met een niet-aflatende stroom aan klantenklachten over eenzijdig verhoogde voorschotfacturen en aangepaste contracten. Wie zijn de initiatiefnemers achter deze Belgische lagekostenleverancier, en hoe maakten ze Mega in amper vijf jaar tijd vanuit het niets tot een top 5-speler op onze energiemarkt? 

18 reacties

 • Geert Peeters

  1 jaar geleden
  Van prijsbreker op de markt tot... veruit de duurste op de markt, zowel voor gas als voor elektriciteit. Overstappen, mensen !
 • mia roosens

  1 jaar geleden
  Voorlopig nog steeds redelijk goede ervaring met MEGA. Verhoogden wel voorschotfactuur, maar hadden dit aangekondigd en kon het aanpassen (had het te laat gezien). Vanaf volgende maand wel normaal terug op normale bedrag. Maar blijkbaar is het populair om hen te bashen. Ondertussen wordt niets gezegd over praktijken bij de andere energieleveranciers (die heel veel winst maken op ieders kap), die ook vaak niet heel ethisch zijn.
 • Gilbert Van der Perren

  1 jaar geleden
  Tot op heden geen problemen met Mega.
 • Guy Van der Wilt

  1 jaar geleden
  Idem voor mij. Recent overgestapt naar onze nieuwbouw woning en nooit enig probleem met Mega gehad. Ook overstap verliep vlekkeloos.
 • Ivo Spruyt

  1 jaar geleden
  Ik ben 3 jaar klant geweest bij Mega tot augustus dit jaar en nooit problemen gekend,ook niet bij de afrekening(creditnota)naar mijn overstap naar andere leverancier. Ook dit mag eens gezegd worden.