Photo News
Volledig scherm
© Photo News

In drie minuten met wagen weg: mannen opgepakt voor autodiefstallen op luchthaven Charleroi

Sinds november vorig jaar zijn er 14 voertuigen gestolen op de parkeerterreinen aan de luchthaven van Charleroi (Brussels South Charleroi Airport). Zondag zijn drie personen opgepakt en ondertussen zijn ze aangehouden. De dieven hadden het vooral gemunt op wagens van het merk Range Rover. Ze konden de auto's in minder dan drie minuten stelen.

6 reacties

 • Paul Van Hooland

  5 jaar geleden
  Het blijft maar duren , dat stelen . Spijtig dat zij die braaf zijn slechte klanten zijn van het gerecht . Van Hooland Paul
 • rik lagrou

  5 jaar geleden
  Er is een simpel middel om je wagen onberijdbaar te maken :/tenzij men hem wegsleept ook thuis zelf meer mogelijkheden ;natuurlijk mogen we niet open baar maken anders weten die gangster dit ook
 • eduard janssens

  5 jaar geleden
  Sluit de grenzen terug !
 • Ed Toer

  5 jaar geleden
  Klopt donderdag vrij vrijdag is een werkdag dan kunnen ze verder doen met hun job Auto's stelen
 • Hans Molenbeek

  5 jaar geleden
  Inderdaad Poe, tegen de tijd dat de mensen dit gelezen hebben zijn ze al lang terug vrij. Een strafkamp waar ze beseffen wat ze fout hebben gedaan, lijkt me nog niet zo slecht. Ik denk als je daar een omhaling voor doet dat je meer geld ophaalt dan voor de warmste week...
 1. Luc Van der Kelen over het woke-incident in de Arenberg: “Eens je begint met het herschrijven van de geschiedenis, weet je niet waar het stopt”
  PREMIUM

  Luc Van der Kelen over het wo­ke-incident in de Arenberg: “Eens je begint met het herschrij­ven van de geschiede­nis, weet je niet waar het stopt”

  De Arenbergschouwburg domineerde deze week het Antwerpse nieuws omwille van vier portretten van witte mannen, weggezet met een zeker dedain als “niet-woke”, en sindsdien verdwenen uit de trappenhal van het theater. En wat domineerde in dezelfde periode het (inter)nationale nieuws? Stikstof, het dure leven, een aardbeving... U mag kiezen. Een heel verschil.
  Antwerpen
 2. “Als ze echt doorduwen, is dat pure waanzin”: leggen vakbonden de hele winkelsector plat?
  PREMIUM
  82

  “Als ze echt doorduwen, is dat pure waanzin”: leggen vakbonden de hele winkelsec­tor plat?

  De situatie bij Delhaize dreigt de hele winkelsector in ons land op stelten te zetten nu ACV Puls en ACLVB een stakingsaanzegging indienden voor alle winkels: van de grote distributieketens tot de kleine zelfstandige. Daarmee komen nu ook kledingzaken en andere winkelketens in het vizier van de vakbonden. Moeten we komende week gesloten deuren bij JBC of Gamma vrezen? Waar valt de grootste actiebereidheid te verwachten? Een topvrouw van de vakbond legt uit, twee experts analyseren: “Gaan we echt nog meer Belgische arbeidsplaatsen vernietigen?”
 3. In deze Delhaize mocht je dit weekend niet kieskeurig zijn: “Al blij dat ze open zijn... Maar dit is wel héél erg”
  PREMIUM

  In deze Delhaize mocht je dit weekend niet kieskeurig zijn: “Al blij dat ze open zijn... Maar dit is wel héél erg”

  Het zou een “ongewoon weekend” worden in onze supermarkten, zo voorspelde retailexpert Gino Van Ossel. Ongewoon is het ook geworden in de vestiging van Delhaize in Heverlee, waar gisteren heel wat rekken leeg bleven. “Het gaat om versproducten uit het magazijn in Zellik, dat de voorbije dagen en ook vrijdagavond nog werd geblokkeerd”, aldus Delhaize-woordvoerder Roel Dekelver.
  Leuven