Trampolines vliegen de deur uit tijdens deze coronacrisis
Volledig scherm
PREMIUM
Trampolines vliegen de deur uit tijdens deze coronacrisis © REUTERS

In coronacrisis kopen we massaal trampolines, verf en puzzels

Ouders die zwoeren nooit een trampoline in huis te halen, schaffen deze week met één klik tóch een exemplaar aan. Yogamatjes, badmintonnetten en puzzels vlogen afgelopen week de virtuele deur uit. Liters verf ook, want elk klusje dat nog lag te wachten, wordt nu aangepakt.

3 reacties

 • erwin smot

  2 jaar geleden
  Ze zijn steeds bezig over koop in eigen land en dat begrijp ik maar bestel je bvb verf in Nederland dan heb je het de dag nadien en goedkoper zonder verzendkosten... Hier is de markt nog in de maak... Duurt het een week... Is duurder... En verzendingskosten er nog bovenop
 • Jef Van De Plas

  2 jaar geleden
  Spring safe op die trampilines , talloze beenbreuken zijn vastgesteld bij niet beveiligde opstelling -en of defecte beveiliging. In een ziekehuis wil je nu niet zijn , .
 • Georges Vande Velde

  2 jaar geleden
  Doe het zelf zaken zijn toch verplicht gesloten ? Het is 25 maart !
 1. Daklozen, asielzoekers, mensen met autisme: voor zij die het al moeilijk hebben, is coronacrisis extra lastig

  Daklozen, asielzoe­kers, mensen met autisme: voor zij die het al moeilijk hebben, is coronacri­sis extra lastig

  “Naar huis of onafgebroken in de instelling tot het einde van de lockdown. Geen middenweg.” Dat vreselijke dilemma kregen ouders van kinderen, jongeren en volwassenen in de jeugd- en gehandicaptenzorg onder de neus geschoven. Mensen met autisme zien hun structuur dan weer compleet verdwijnen, daklozen kunnen overdag nergens meer terecht. Voor zij die het al moeilijk hebben, is deze coronacrisis een extra dobber.
 2. Thuisverpleegster Sarah trekt in open brief aan de alarmbel: “Het is oorlog, maar wij staan aan de frontlinie, zonder wapens”

  Thuisver­pleeg­ster Sarah trekt in open brief aan de alarmbel: “Het is oorlog, maar wij staan aan de frontlinie, zonder wapens”

  Dat ook thuisverpleegkundigen tijdens deze coronacrisis zware dagen kennen, blijkt nog maar eens. In een open brief slaakt Sarah Demuynck (30) uit Koolskamp een noodkreet. “We moeten levens redden, maar zijn het grootste risico zonder bescherming. Het is oorlog en wij staan aan de frontlinie, net zoals zoveel mensen in de zorg. Alleen staan wij hier zonder wapens. En die vijand rukt op, zonder meer.”