AP
Volledig scherm
© AP

IN BEELD. Waterkanon, vuurtjes en bebloede agenten bij "veldslag" in Ter Kamerenbos

34 gewonden waarvan 26 agenten en acht aanwezigen, en zeven paarden gekwetst. Dat is de zware (voorlopige) balans na de beëindiging van het nepfestival ‘La Boum’ in het Brusselse Ter Kamerenbos. 

68 reacties

 • Guy Persoons

  1 maand geleden
  Als uw zoon of dochter gisteren in « Ter Kamerenbos » aanwezig was hebt U als ouder in hun opvoeding gefaald …
 • JOSEPH SWAENEN

  1 maand geleden
  Voer de legerdienst terug in en ook voor de dames, een heel jaar doen wat anderen zeggen zonder tegenspreken en dapper met je weet wel wat laten spelen tot het pijn doet. Eens zien hoeveel van deze brave jongeren op het einde van hun dienstjaar nog een paar extra strafmaanden mogen doen. Mama zal niet moeten klaar staan om te komen klagen.
 • gerard van bocxlaer

  1 maand geleden
  Het jongeren uitschot van Belgie heeft zich nog eens uitgelaten. En nu gaan ze de goddelijke onschuld verkondigen en alles is de schuld van de politie natuurlijk. Nu zijn ze bij hun ouders gaan klagen van wat ze zijn aangedaan en ze zo meteen besmetten.
 • Louis Heyens

  1 maand geleden
  Voor burgemeester Philippe Close zijn de agenten niks meer als "modern kanonnenvlees" Ze (de agenten) staan in de vuurlinie, krijgen stokken, stenen, flesjes, ... naar het hoofd gesmeten en morgen mogen ze dat opnieuw verwachten. Ze mogen niks terugdoen want anders is er "overdreven politiegeweld" en dat terwijl HIJ (burgemeester Philippe Close) niet eens de moeite wilt doen om het park te sluiten of om tijdig in te grijpen. En dat is niet de eerste keer dat HIJ dat lapt.
 • martin debacker

  1 maand geleden
  Dat ze die jeugd eens een dag laten mee werken op een corona afdeling , waar ze met veel inzet ( chapeau !! ) proberen om levens te redden en niet alleen oude maar ook jonge mensen .
 1. LIVE. Overlegcomité bespreekt volgende week opheffen van verbod op amateursportwedstrijden - Na VS wil ook EU praten over opzijschuiven patenten coronavaccins
  2

  LIVE. Overlegco­mité bespreekt volgende week opheffen van verbod op amateur­sport­wed­strij­den - Na VS wil ook EU praten over opzijschui­ven patenten coronavac­cins

  De symbolische kaap van meer dan 1 miljoen geregistreerde coronabesmettingen werd vandaag bereikt. Officieel zijn al 1.003.746 mensen besmet geraakt, maar volgens biostatisticus Geert Molenberghs (KULeuven/UHasselt) is dat slechts het topje van de ijsberg. “Het échte aantal ligt tussen 3 en 3,5 miljoen”, zei hij gisteren aan onze redactie. Om de wereldwijde vaccinatie sneller te laten verlopen, verklaart nu ook de Europese Unie bereid te zijn te praten over het vrijgeven van de patenten voor de ontwikkeling van coronavaccins. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing