Minister van Telecommunicatie Petra De Sutter (Groen).
Volledig scherm
Minister van Telecommunicatie Petra De Sutter (Groen). © BELGA

In 2023 kan 70 procent van Belgische bevolking toegang hebben tot 5G-netwerk

Tegen halfweg 2023 kan 70 procent van de Belgische bevolking toegang hebben tot het 5G-netwerk voor sneller mobiel internet. Dat heeft minister van Telecommunicatie Petra De Sutter (Groen) woensdag laten verstaan in de Kamer. Daarbij gaat ze ervan uit dat de spectrumveiling kan plaatsvinden ten laatste begin 2022.

23 reacties

 • Marco Maerten

  2 maanden geleden
  Het is nu een kwestie van jaren om te moeten vaststellen hoeveel plotse hartdoden men erbij krijgt bij zelfs gezonde mensen.Vergeet niet dat we al zoveel elektromagnetische straling moeten verwerken.Een hart wordt feitelijk elektrisch aangedreven door middel van de verhouding kalium-natriumpomp in de hartcellen.Een verstoring(straling) kan bij mensen hartkloppingen en aanverwante veroorzaken.Roken was vroeger ook 'gezond' tegen bv parkinson.
 • Paul Philippaerts

  2 maanden geleden
  Ge kunt u op dit moment best bezighouden met wat onschuldige dingen, dan kan je niks mis doen. Zou eens plezant zijn als de energie uitgaven en de rekeningen daarvan eens onder de loupe genomen worden. Wij betalen verschrikkelijk veel te veel. Net als voor de internet en telefoonrekeningen. Die firma's mogen alle half jaren de rekeningen verhogen. Gemakkelijke handel. De concurentie speelt perfect, ze beconcureren mekaar met de opslagen. Positief voor hun negatief voor consument.
 • Geert Landsman

  2 maanden geleden
  5G is een zeepbel en zal weldra ontploffen, dergelijke hoge frequenties raken nergens doorheen en komen dan ook niet tot je gsm. Al bij 2.4GHz Wifi is de demping door bv een boom fenomenaal. Gebakken lucht, dat is wat het is.
 • Louis Holmes

  2 maanden geleden
  En de straling komt gratis ons huis binnen.
 • anna vandenberg

  2 maanden geleden
  De minister zou beter zorgen over onze energie voorziening in 2025. Ze zijn nog altijd aan pallaberen over de gascentrales en andere groene energie voorzieningen en in 2025 sluiten de kerncentrales volgens Groen toch. Nog discussie over wie zich nu aan de beurt is om zich te bedienen, in tijden van crisis zijn het gouden tijden voor de vrienden.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica