Photo News
Volledig scherm
© Photo News

In 2022 kan je geproduceerde groene stroom doorgeven aan familie, buren of vrienden

Wie zonnepanelen heeft en niet al zijn stroom op dat moment verbruikt, kan die in de toekomst doorgeven aan familie, vrienden of buren. Dat kan gratis of tegen een zelf bepaalde prijs. Op die manier zelf groenestroomleverancier worden, zal kunnen vanaf juli 2022. 

 1. LED-verlichting, meer groen, stimuleren van ontharding, vrijwaren groene ruimte: gemeente Merksplas heeft ambitieus klimaat- en energieplan
  PREMIUM
  Merksplas

  LED-verlich­ting, meer groen, stimuleren van ontharding, vrijwaren groene ruimte: gemeente Merksplas heeft ambitieus klimaat- en energie­plan

  De gemeente Merksplas heeft een ambitieus klimaat- en energieplan opgesteld om de CO2-uitstoot met 40 procent te verlagen tegen 2030. De gemeente ondertekende daarvoor de burgemeesterconvenant ‘Kempen 2030’. Concreet betekent dat voor Merksplas een daling van 106.200 ton CO2 in 2011 naar nog maximaal 63.750 ton in 2030. Er komen ook concrete acties om droogte, wateroverlast en hittestress te voorkomen of te verminderen.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.