De twaalfjarige Ilias uit Mortsel werd teruggevonden in Steenkerke in Wallonië.
Volledig scherm
PREMIUM
De twaalfjarige Ilias uit Mortsel werd teruggevonden in Steenkerke in Wallonië. © BELGA

Ilias werd teruggevonden: nu moet het verwerken in alle rust gebeuren

De zoektocht naar de twaalfjarige Ilias uit Mortsel heeft een paar dagen het nieuws gedomineerd. Het verwerken moet nu in alle stilte gebeuren. “De verwarring in die jongen zijn hoofd moet heel groot zijn”, zegt kinderpsychologe Klaar Hammenecker in De Morgen.

7 reacties

 • Jeanne Legrand

  10 maanden geleden
  Iemand van 12 jaar die er met zijn favoriete oom op avontuur uittrekt dat noem ik geen ontvoering dat is gewoon kattenkwaad. Maar wie zal opdraaien voor de gemaakte kosten ?
 • Lieve Demuynck

  10 maanden geleden
  Die oom weet dus niet dat je die trektochten in de vakantie moet organiseren en zeker niet tijdens het schooljaar ! Vreemde kwast diene oom.
 • LISIANE RECH

  10 maanden geleden
  Wat een brave oom zeg, ging met neefje kamperen, zette zijn gsm af, loog tegen broer of zus waar hij werkelijk verbleef, maar ho toch zo een brave man
 • RIET HEIRMAN

  10 maanden geleden
  veel mensen gingen op zoek, maar er bleek iets heel anders aan de hand.
 • Annie Broeckx

  10 maanden geleden
  Wie zegt dat dit kind verward is in zijn hoofd? Kan het niet zijn dat hij het leuk vond met zijn lievelings oom rond te trekken?Een kind van twaalf jaar denkt niet verder na,de oom moet streng gestraft worden maar die kleine moet door zijn ouders op normale manier verder opgevoed worden en niet door allerhande buitenstaanders onderzocht worden.