BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ikea verkoopt volgende week opnieuw gehaktballetjes

Vanaf maandag 25 maart hervat Ikea België de verkoop van de populaire köttbullar-gehaktballetjes in de zes restaurants in ons land. De verkoop in de winkels hervat later, een datum is nog niet bepaald. Dat is donderdag vernomen van Steven De Smet, de woordvoerder van Ikea België.

 1. Iraanse diplomaat die aanslag beraamde berust in veroordeling tot 20 jaar cel

  Iraanse diplomaat die aanslag beraamde berust in veroorde­ling tot 20 jaar cel

  De Iraanse diplomaat Assadollah Assadi gaat niet langer in beroep tegen de 20 jaar gevangenisstraf die hij kreeg voor het mee beramen van een aanslag in Parijs. Daar probeerde hij samen met een Iraans-Belgisch koppel en nog een vierde man een bom te doen ontploffen op een massabijeenkomst van de Iraanse verzetsbeweging MEK. Dat mislukte: de terroristen werden gevat en allemaal veroordeeld tot zware gevangenisstraffen tot 20 jaar. Drie van hen gingen vandaag in beroep tegen die straffen. Maar Assadi zelf kondigde vanmorgen dus aan zijn straf te aanvaarden.
 2. Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicitatie niet onopgemerkt blijft
  Solliciteren

  Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicita­tie niet onopge­merkt blijft

  Heb je het bedrijf van je dromen gevonden, maar zijn er geen vacatures? Misschien versier je wel een job door je spontaan aan te melden. Je zal meteen opvallen, want als je de enige sollicitant bent zal je cv niet op een grote stapel belanden! Al kan hij wel naar de prullenmand worden verwezen, als je het niet goed aanpakt… Jobat.be ging op zoek naar verzamelde tips om je kans op een positieve reactie te vergroten.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?